Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202104130044

Solliciteer

Verpleegkundig specialist GGZ

SVRZ - Medische dienst

Einddatum: donderdag 28 oktober 2021

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als Verpleegkundig Specialist ben je samen met de Specialist Ouderengeneeskunde verantwoordelijk voor de zorgverlening op de afdelingen, waar je werkzaam bent. Je bent de verbindende schakel bij de uitvoering en coördinatie van diagnostiek, behandeling en zorg en je hebt een consultfunctie voor collega’s en voornamelijk voor cliënten met probleemgedrag. Daarbij werk je als regievoerend behandelaar ook veel samen met de psychologen, therapeuten en zorgmedewerkers op de locatie. Je draagt bij aan een optimale medische behandeling en de zorgverlening overeenkomstig het SVRZ-beleid. Vanzelfsprekend heb je een professionele houding en goede sociale en communicatieve vaardigheden. In de dialoog met de cliënt weet je te schakelen tussen de inhoud en de beleving van de ander. We verwachten van jou een enthousiaste en betrokken houding om onze cliënten van goede zorg te voorzien.

De D-ZEP afdeling is in ontwikkeling van een woning voor mensen met dementie en probleemgedrag naar een afdeling waar o.a. observatie-, crisis- en IBS opnames plaatsvinden. De zorgverlening is daar gericht op een de-escalerende (prikkelarme) benadering van de cliënt en zijn gedrag, waarbij de eigenheid van de cliënt als uitgangspunt wordt genomen. Het probleemgedrag wordt met behulp van een methodische en multidisciplinaire aanpak in kaart gebracht om zo handvatten te vinden die een positieve invloed hebben op het contact met de cliënt en zijn omgeving. Het multidisciplinaire team is ingesteld op behandeling.

Je draagt actief bij aan het op- of bijstellen van richtlijnen, procedures en protocollen en je houdt hiervoor de nieuwe ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en de ouderenzorg in het algemeen bij. Richting de zorgmedewerkers organiseer je en geef je ook zelf (bij)scholing en klinische lessen. Je adviseert en coacht verzorgenden en verpleegkundigen op de afdelingen waar je werkzaam bent.
Je wordt onderdeel van de medische dienst van SVRZ. Deze bestaat uit 4 teams van specialist ouderengeneeskunde, artsen, verpleegkundig specialisten agz en ggz, physician assistants en doktersassistenten die werkzaam zijn in de 4 regio’s in Zeeland. Je ontvangt leiding van het hoofd medische dienst.

GEVRAAGD

  • Diploma Verpleegkundig Specialist in het deelgebied GGZ
  • Registratie in het BIG-register
  • Afffiniteit met ouderenzorg

AANBOD

  • Brutomaandsalaris voor deelgebied GGZ maximaal € 5.752,21 (FWG 65)
  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Prettige werkkring binnen een goed functionerend team
  • Samenwerking in een SVRZ breed netwerk van artsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants
  • Vakgroep verpleegkundig specialisten met eigen overlegstructuur
  • Volledig geautomatiseerd behandeldossier met een goed medicijnvoorschrijfsysteem
  • Er wordt gewerkt met tablets.