Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 


Functiesoort:

Design, Creatie, Journalistiek

Marketing, PR, Communicatie

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Sander Verbraak

0113-239400www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202104140048

Solliciteer

Content Marketeer

Schipper Accountants B.V. - Vlissingen

Einddatum: maandag 14 juni 2021

We zoeken een contentmarketeer met minimaal 3 jaar ervaring die ons jonge en enthousiaste marketing- en communicatieteam komt versterken. Onze thuisbasis is in Vlissingen (boulevard op loopafstand) maar je krijgt ook de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken of daar waar nodig op één van onze andere kantoren.

Je bent creatief in het maken van content en kunt strategisch meedenken over de juiste richting. Je kunt snel schakelen tussen verschillende projecten en de wensen van de interne en externe klant. Jij wil met relevante content de klant raken.

Je hebt ervaring aan de uitvoerende kant van contentmarketing en bent betrokken geweest bij de ontwikkeling van een contentstrategie. Je weet wat je moet doen om herkenbaar, vindbaar en zichtbaar te zijn. Je kunt de uitkomsten analyseren en je aanpak optimaliseren waar nodig. Naast contentmarketing ben je betrokken bij lopende werkzaamheden en projecten binnen de afdeling Marketing & Communicatie. Je denkt mee in het ontwikkelen van campagnes, gaat aan de slag met arbeidsmarktcommunicatie of helpt bij de organisatie van (online) events.

Wie ben jij?

 • Je bent een ambitieuze contentmarketeer, die houdt van de afwisseling tussen (strategisch/tactisch) advies en contentcreatie;
 • Je bent afgestudeerd op hbo- of wo-niveau en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent leergierig en speelt gemakkelijk in op nieuwe (online) ontwikkelingen;
 • Je bent een flexibele, betrokken en positieve collega, je bent secuur en houdt van aanpakken;
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen.


Dit is jouw ervaring:

 • Meedenken/ontwikkelen van merkstrategieën voor ondernemers en organisaties
 • Strategie en ambities vertalen naar een concreet contentplan en content;
 • Schrijven van aansprekende teksten, passend bij de doelgroepen;
 • Social media-creatie en -publicatie;
 • Ervaring in websitebeheer (publicatie, SEO-optimalisatie etc.);
 • Inrichten (en ontwerpen) van nieuwsbrieven;
 • Werken met Canva of Photoshop/InDesign.


Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze MKB-klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Word jij onze nieuwe collega?
Ben je enthousiast en denk je dat je als persoon ook bij ons past? Stuur je sollicitatie dan vóór maandag 7 mei 2021 naar ons via de onderstaande solliciteer-button. Een persoonlijkheidstest of casus kan onderdeel zijn van de procedure.