Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - Voortgezet Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Calvijn College

Klein Frankrijk 19

4461 ZN Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 362

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mattie Bremmer

0113-211020www.calvijncollege.nl

Vacaturenummer:

V202104220248

Solliciteer

Docent Zorg & Welzijn, 2e graad, 1,0 fte

Calvijn College

Einddatum: vrijdag 25 juni 2021

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2021-2022 zoeken wij een docent Zorg & Welzijn voor de locatie Kerkpolder. 

Het vak

Een veelzijdige en afwisselende baan waarin je de theorie naar allerlei praktische situaties vertaalt. De leerlingen gaan later veelal in de zorgsector werken. In de bovenbouw leggen we op locatie Kerkpolder hiervoor de basis. Doelgroep zijn leerlingen vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, die héél graag praktisch bezig zijn. Vanuit een goede relatie met de leerlingen komen we tot de beste prestaties. Als team werken we aan een goede sfeer op de afdelingen, zowel onder de collega’s als met de leerlingen. De inhoud van het vak en de manier waarop we het vormgeven wordt altijd sámen bepaald.

 

CALVIJN COLLEGE

Het Calvijn College is een reformatorische scholengemeenschap in Zeeland met een breed onderwijaanbod van pro tot en met gymnasium, zeven locaties en ruim drieduizend leerlingen. Typisch Calvijn College is een hartelijke betrokkenheid op elkaar vanuit een heldere christelijke identiteit. Het uit zich in een sterk accent op persoonlijke vorming en maatwerk in uitdaging en ondersteuning. Leerlingen krijgen eigen verantwoordelijkheden, tegelijk leren we sámen. 

 

MEER INFORMATIE

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met P.M. Kunst, locatiedirecteur: telefoon (0113) 50 29 20.

 

SOLLICITEREN

Je sollicitatiebrief met CV kun je via onderstaande sollicitatie-button indienen. 

Sollicitanten dienen de grondslag van de school te onderschrijven en kerkelijk meelevend te zijn binnen één van de in de raad van toezicht vertegenwoordigde kerkgenootschappen.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.