Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vast


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca


Opleidingsniveau:

HBO


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

24 tot 32 uur


Categorie:

Marketing, PR, Communicatie


Regio:

Walcheren


Contactgegevens

Adres:

VVV Zeeland

Schuitvlotstraat 32

4357 EB Domburg

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4357 ZG Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. William Kik

0118569171zakelijk.vvvzeeland.nl/

Vacaturenummer:

V20190415018

Junior Medewerker Marketing & Projecten

VVV Zeeland - Domburg

Einddatum: woensdag 15 mei 2019

Wij zoeken een Junior Medewerker Marketing & Projecten die de websites en digitale middelen van VVV Zeeland verder gaat inrichten, onderhouden, beheren en doorontwikkelen. Zodat VVV Zeeland haar rol - het voldoen aan de groeiende behoefte van gasten aan toeristische informatie en inspiratie van gasten - optimaal vervult.

Jij zorgt dat onze gasten voorzien worden van actuele en relevante toeristische informatie, op basis van locatie, weer en datum, op eigentijdse digitale devices, zoals touchscreens, narrowcasting, touch tables, mobiele platforms, websites en diverse andere webapplicaties. 
Dat betekent concreet dat je zorgt voor:

  • Het contentbeheer en de doorontwikkeling van diverse VVV-sites. Je houdt de content altijd up-to date met relevante en actuele informatie en inspiratie. Ook ben je verantwoordelijk voor intern technisch beheer.
  • De inrichting van advertenties op websites. Je zorgt dat advertenties tijdig en correct op de websites gepubliceerd worden en verzorgt de follow-up hiervan.
  • Het inrichten, onderhouden en doorontwikkelen van bovengenoemde digitale middelen in de VVV-Inspiratiepunten en op partnerlocaties. Je neemt de troubleshooting en helpdesk bij (technische) vragen van VVV-partners hierover voor je rekening. Daarnaast spot je kansen ter optimalisatie en ondersteuning van partners op dit gebied en neemt hierover pro-actief contact voor op.
  • De e-ticketing. Je creëert content over excursies en stadswandelingen op onze websites en zorgt dat bezoekers tickets kunnen boeken.

Online marketing en communicatie is jouw passie en nieuwe ontwikkelingen en trends op digitaal gebied volg je op de voet en implementeer je als hier behoefte aan is.

Naast samenwerking binnen het marketingteam zul je ook veel contact hebben met onze afdelingen sales, inspiratiemanagement en projecten (digitale innovatie & routebureau) en extern met afnemers van onze digitale middelen, zoals VVV-partners en stakeholders.

Wij vragen je om een HBO denk- en werkniveau - (online) marketing, communicatie, media en een afgeronde studie in deze richting. De ambitie is groot, we willen grote stappen maken: professioneel, effectief en vernieuwend. We zijn benieuwd naar jouw aanpak en drive. Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid om te verbeteren, bent proactief en oplossingsgericht. Ook leg je makkelijk contact met anderen en bent servicegericht. Natuurlijk beheers je Nederlands uitstekend, ben je accuraat, kun je goed met deadlines omgaan en heb je enige kennis van CMS-systemen en Photoshop. Uiteraard ben je zelf al Fan van Zeeland!

Wij bieden je een droombaan in Domburg (op steenworp afstand van het strand!), inspirerende collega’s in een organisatie in beweging, elke maand een marktconform salaris en een fantastisch product om te vermarkten. Voldoende mogelijkheden om je binnen het marketing team door te ontwikkelen richting een marketing professional. Je start per 6 mei voor in ieder geval een periode van 1 jaar.

Zijn wij het voor jou? Stuur ons dan je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 29 april via onderstaande sollicitatie-button! Onder vermelding van ‘Junior Medewerker Marketing & Projecten’.