Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Uren:

meer dan 32 uur


Opleidingsniveau:

MBO


Categorie:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Branche:

Transport, Opslag, Distributie 


Contactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter Personeelsdiensten

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V20190416003

Operations Supervisor

De Pooter Personeelsdiensten - De Pooter Personeelsdiensten - Axel

Einddatum: donderdag 16 mei 2019

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever produceert allerlei belangrijke olieproducten en is wereldwijd een toonaangevende leverancier van hernieuwbare diesel. Hierbij zijn ze altijd op zoek naar alternatieven en proberen ze het beste uit de bestaande middelen te halen. Hierbij kan je denken aan koolstofarme grondstoffen uit materialen zoals afval en reststoffen. Daarnaast zien ze interessante groeimogelijkheden, ook buiten de brandstofmarkt.

Functieomschrijving

Wil jij voor langere tijd aan de slag bij een innovatief bedrijf met korte lijnen, duidelijke doelstellingen en heldere communicatie? Lees dan zeker verder, want ik ben op zoek naar een gedreven operations supervisor die zijn of haar team en organisatie naar een hoger niveau wil tillen. 

In deze functie heb jij de leiding over drie operators die in vijf shifts werken, dit zijn dus in totaal vijftien operators die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Als operations supervisor zorg jij ervoor dat de productie op een efficiënte manier wordt uitgevoerd. Veiligheid en het milieu staan bij jou hoog in het vaandel en je zorgt er voor dat de operators zich hier strikt aan houden. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderdrukken van de kosten.

Functie-eisen

De operations supervisor die ik zoek dient te beschikken over een relevante MBO diploma en heeft een technische achtergrond. Daarnaast is het een vereiste dat jij meerdere jaren ervaring hebt met procesinstallaties. Het hebben van kennis over IT- infrastructuren en automatiseringssystemen zijn ook belangrijk.Tot slot wordt er verwacht dat je vaardig bent in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou in ieder geval een fulltime functie aan waarbij je direct voor langere tijd in dienst komt. Dit bij een gedreven organisatie die doelstellingen vast heeft staan tot 2030. Wil je meer weten? Neem contact met mij op door mij te mailen naar k.vanleeuwe@depooter.nl of bel mij op +31 88 1348302.

Sollicitatieprocedure

Aysegül Güngörmez+31 88 1348362

Bezoek www.depooter.nl voor meer informatie over de vacature Operations Supervisor of solliciteer online op de vacature Operations Supervisor.