Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Onderwijs

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000www.hz.nl

Vacaturenummer:

V202107190095

Solliciteer

Opleidingscoördinator Technische bedrijfskunde (TBK)

HZ University of Applied Sciences - 4382NW, Vlissingen

Einddatum: donderdag 19 augustus 2021

Opleidingscoördinator Technische bedrijfskunde (TBK)

1,0 fte

Werken met voltijd studenten die vanaf het eerste jaar projecten doen in het bedrijfsleven. Of contact hebben met werkenden die zich willen bij- of opscholen. Dat spreekt jou aan, want jij bent ook gevormd door het werken in het (internationale) bedrijfsleven. Die ervaring zet jij in om ons team een aansprekende wereldfocus te geven. Dat doe je door ons te coachen vanuit een duidelijke visie op onderwijs en onderzoek. Zit deze drive in je? Solliciteer dan op de vacature van opleidingscoördinator bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg.

Jouw werk als opleidingscoördinator TBK
We zijn vier jaar oud en de eerste lichting afstudeerders stapt binnenkort met een diploma op zak de wereld in. Nu is het aan ons om samen met jou aan de slag te gaan met de optimalisatie van ons onderwijsprogramma. Zo bevorder je de samenwerking tussen het voltijd en het deeltijdprogramma. Grensverleggende ideeën komen mooi van pas, want onze deeltijd studenten studeren op basis van leeruitkomsten en daarbij schuwen we het experiment niet. We dragen bij aan het doen van onderzoek in de lectoraten en je ondersteunt ons daarin en stimuleert ons bij deze ontwikkeling. Zelf draag je natuurlijk ook actief bij aan het onderwijs proces, want je wil feeling houden met ons programma.

"Samenwerken werkt" is jouw motto en daarom zet jij de mens centraal en bouw je aan een divers en complementair team . Je inspireert, pioniert als het kan, stelt kaders en geeft richting als het moet.

Jij maakt het waar als opleidingscoördinator en dat doe je door:
 • de curriculumvernieuwing aan te sturen en een inspirerend programma neer te zetten voor de studenten.
 • samen te werken met tal van bedrijven om praktijkgerichte onderzoeksprojecten initiëren en uit te voeren
 • samenwerking binnen de HZ te stimuleren en ondersteuning bij de onderwijsprocessen te realiseren
 • je medewerkers en studenten centraal te stellen en te motiveren om te excelleren
Het team
Ons team van enthousiaste en betrokken collega's zorgt voor alle aspecten van het onderwijs. We zijn studieloopbaancoach, verzorgen lessen, begeleiden projecten en werven nieuwe studenten. Met ons externe netwerk hebben wij volop contact en we richten ons een mooie samenwerking. Diverse collega's zijn kort geleden bij ons gestart en volgen een professionaliseringstraject bijvoorbeeld door het behalen van een didactische bekwaamheid of het volgen van een master. Een aantal collega's doet onderzoek in de onderzoeksgroep Asset Management of werkt vanuit de Onderzoeksgroep Supply Chain Innovation in ons onderwijs.

Onze voertaal is Engels want onze voltijd studenten komen overal vandaan. In de deeltijdopleiding is Nederlands de voertaal.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 600 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en associate degrees. Daarnaast verrichten onze lectoraten en kenniscentra praktijkgericht onderzoek op de thema's vitaliteit, voeding, energie, water en biobased oplossingen. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega's een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Je bent de ene keer de empathische mentor en de andere keer meer ondernemer. Je bent loyaal naar je team, verbindt en toont moed om soms aan te spreken en dan weer los te laten. Medewerkers en studenten faciliteren zodat ze doen waar ze goed in zijn, dat geeft jou energie. Naast die energie heb je:
 • een afgeronde master in de richting van Technische Bedrijfskunde
 • minimaal 5 jaar managementervaring in een internationale context
 • ruime onderwijservaring
 • uitstekende communicatie en coaching vaardigheden
 • Engels en Nederlands op near native niveau
Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:
 • een tijdelijke aanstelling in de functie van hogeschooldocent met de rol van opleidingscoördinator. Verlenging van de aanstelling is afhankelijk van het functioneren.
 • een bruto maandsalaris tussen de €4452,52 en €5717,25 (schaal 12) conform de cao hbo bij een fulltime dienstverband.
 • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten. Bij thuiswerken een thuiswervergoeding.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
Startdatum van de vacature is per direct of zoveel eerder als mogelijk i.v.m. opzegtermijn etc.

Solliciteren
Geloof jij ook dat toekomstbestendig onderwijs begint bij jou? Solliciteer dan direct, maar vóór 20 augustus 2021, via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? Michiel Daamen, recruiter, kan je alles vertellen over de ze functie. Je kunt hem bellen op: 06 294 22 744.

Word je uitgenodigd op gesprek? Dan gaat dit plaatsvinden op 3 september 2021.

Uiterlijk 30 augustus hoor je of je wordt uitgenodigd. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Domein Technology, Water & Environment
Werken bij de HZ
Met zo'n 4.800 studenten en 500 medewerkers is HZ University of Applied Sciences in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We stomen onze studenten klaar voor de (internationale) arbeidsmarkt. Een geweldige missie waar we bij de HZ met onze gedreven en betrokken onderwijsprofessionals elke dag aan werken. Werken bij de HZ betekent werken in een omgeving waar je de energie voelt en waar geen dag hetzelfde is. Toegankelijkheid, korte lijnen en een hoge betrokkenheid bij elkaar en de hogeschool kenmerken onze cultuur. We geloven dat een persoonlijke benadering van onze studenten begint bij onze medewerkers. Bij elke collega stap je zo binnen. En de docenten kennen de namen van hun studenten.

Vol bevlogenheid
Samenwerkingen tussen het werkveld en onderwijs maken van onze studenten professionals die startklaar zijn voor de arbeidsmarkt. We werken o.a. samen met gemeentes, overheidsorganen, (middelbare) scholen, universiteiten en onderzoeksinstituten. En wat we ook doen, we doen het vol bevlogenheid. En met succes, want we staan al jaren in de top 3 van beste hogescholen van Nederland. En om goed onderwijs en onderzoek te blijven bieden, zijn we altijd op zoek naar nieuwe kennis, toepassingen en vaardigheden. En naar nieuwe collega's.