Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Onderzoek, Wetenschap

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Provincie Zeeland

Provinciehuis

Abdij 6 Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team P&O provincie Zeeland

0118-631011www.zeeland.nl

Vacaturenummer:

V202107210074

Solliciteer

Medewerker planning en uitvoering Natuur

Provincie Zeeland - 4331BK, Middelburg

Einddatum: woensdag 01 september 2021

Versterk jij het team natuurbeheer bij de Provincie Zeeland en wil jij je inzetten voor het Natuurnetwerk Zeeland?

Waarom
De Provincie gaat over het landelijk gebied en in het landelijk gebied liggen grote uitdagingen. We gaan ons inzetten voor een duurzame landbouw en voor vergroting van de biodiversiteit. Belangrijk onderdeel daarbinnen is het realiseren, beheren en herstellen van het Zeeuwse natuurnetwerk zoals dat in de provinciale Natuurvisie is omschreven. De provincie zoekt op korte termijn een medewerker planning en uitvoering natuur die zich wil inzetten voor een goed beheer van het natuurnetwerk Zeeland.

Wat
Het Natuurnetwerk Zeeland is nog volop in ontwikkeling. Het provinciale beleid is gericht op uitbreiding van het natuurnetwerk en op een efficiënt en effectief natuurbeheer. Daarmee wordt getracht de biodiversiteit te behouden. Het natuurnetwerk is daarnaast ook van belang voor recreatie en educatie.

Het provinciale beleid wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met gebiedspartijen zoals terrein beherende organisaties, particuliere grondeigenaren, agrarische natuurbeheerders en waterschap. Het programma uitvoering natuur omvat diverse activiteiten zoals actief beheer van natuurgebieden door terrein beherende organisaties en particuliere grondeigenaren, omvorming van landbouwgrond naar natuur, inrichting van nieuwe natuur, herstelmaatregelen in bestaande natuur. De provincie stimuleert en ondersteunt deze activiteiten door middel van subsidies.

Als medewerker planning en uitvoering natuur zorg je, vanuit het team natuurbeheer, voor een goede registratie en afstemming van de diverse activiteiten. Het gaat dan om alle voorkomende werkzaamheden in het kader van subsidieverlening, en om het beheer van de informatiesystemen die horen bij de uitvoering van het natuurbeheer.

Samen met het team natuurbeheer en in overleg met de beherende partijen zorg je voor het efficiënt en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van het natuurbeheer in het algemeen.

Hoe
De uitvoering van het natuurbeheer gebeurt door verschillende partijen, waaronder terrein beherende organisaties en particuliere grondeigenaren. De Provincie stelt hen daartoe in staat onder meer door subsidies via de Subsidieverordening Natuur en Landschapsbeheer (SVNL) en de Subsidieregeling Kwaliteitsimpulsen Natuur en Landschap (SKNL). Intern zijn diverse disciplines bij de uitvoering van het natuurbeleid betrokken. Met een goede samenwerking - intern en extern - en een efficiënte en effectieve inzet van subsidies willen we onze doelen bereiken.

Samen met het team natuurbeheer en in overleg met de natuurbeheerders zorg je voor een efficiënte en effectieve uitvoering van het natuurbeheer, ben je de spil in de planning en uitvoering van de activiteiten en ben je verantwoordelijk voor het informatiebeheer en van de rapportage van de beheeractiviteiten en beheerprestaties.

Wie

Je bent een doorzetter die efficiënt in staat is om (extern) samen met de collega's verbinding te leggen met en tussen de verschillende natuurbeheerders en (intern) tussen de diverse medewerkers (disciplines) die betrokken zijn bij de uitvoering van het provinciale natuurbeleid.

Verder beschik je over goede communicatieve en redactionele eigenschappen, kan je goed plannen, prioriteren en schakelen wanneer nodig. Jouw doorzettingsvermogen, jouw vermogen tot product- en procesgericht te werken en jouw betrokkenheid met het behoud van natuur en landschap maken het verschil.

Tot slot ben je steeds bereid tot leren en ontwikkelen.

Nodige kennis en ervaring
  • Je beschikt over een HBO werk- en denk niveau
  • Kennis en ervaring met natuur, landschap, ecologie, natuurbeheer en onderzoek, op HBO niveau
  • Kennis en ervaring met subsidieverlening
  • Kennis en ervaring met beheer van informatiesystemen, ervaring met werken met GIS is een pre
Deze vacature staat open voor iedereen die zich hierin herkent.

Wat bieden we jou aan?
Een baan waarin jij een verschil maakt voor Provincie Zeeland.

Naast ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, bieden we je een opdracht aan van 32 uur per week (0,889 fte). Jouw standplaats is Middelburg.

Je kan rekenen op een brutosalaris tussen € 2.735 en € 3.907 (schaal 9) afhankelijk van jouw ervaring en kennis bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Daarbovenop bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (IKB) van circa 22% van jouw jaarsalaris.

Bij opstart bieden we jou een arbeidsovereenkomst aan voor 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid en wederzijds goedvinden bestaat de mogelijkheid over te gaan naar een contract voor onbepaalde tijd.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dient overgelegd te worden.

Hoe solliciteren?
Interesse? Klik hieronder op de knop 'Solliciteren', vul jouw gegevens in, voeg jouw CV toe en noteer waarom jij geschikt bent voor deze rol. Reageren kan tot en met woensdag 1 september 2021.

Vragen over de inhoud? Poulemanager Roos Dieleman beantwoordt ze graag T: 06 5275 6222, E: r.dieleman@zeeland.nl

Je kan erop rekenen dat we elk ontvangen CV en motivatiebrief doornemen en enkel beoordelen volgens de functie-vereisten.

Indien we je beter willen leren kennen, nemen we contact met je op. Indien je niet in aanmerking komt, brengen we jou tijdig op de hoogte. Hoe dan ook ontvang je een antwoord op jouw sollicitatie.

De gesprekken vinden plaats begin september.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Corporate Recruiter Debbie Van de Woestyne gaat graag met je in gesprek: T: 06 52756209, E: d.vandewoestyne@zeeland.nl

Over Provincie Zeeland
Je kent ons uiteraard als provinciebestuur dat zich inzet op economische ontwikkeling, groei en innovatie van Zeeland. Als werkgever zetten we in op jouw talent en ontwikkeling.

Elke dag lossen we maatschappelijke vraagstukken op die rekenen op onze bevlogenheid, openheid en resultaatgerichtheid. Onder collega's heerst er een gemoedelijke werksfeer met ruimte voor iedereens visie.

Onze organisatie streeft ernaar om een afspiegeling van de Zeeuwse samenleving te zijn. Dat betekent dat deze samenleving ook in aantallen en gedrag, waarden en spelregels terug te zien moet zijn bij onze medewerkers in de organisatie.. Wij zetten ons in zodat ieder persoon, ongeacht etniciteit, geslacht, geloof enz. zich welkom voelt en hun talenten kan inzetten.

Meer informatie over onze organisatie kan je vinden op www.zeeland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.