Assemblage medewerker

Typisch jij:
Kennissen hebben een huis gekocht. De eerste die ze bellen als er moet worden geklust ben jij. Je bent best wel handig. Je weet welke materialen je nodig hebt en als je dat verzamelt hebt, ga je fanatiek aan het werk. Tussendoor neem je snel een bak koffie. Daarna ga je er weer vol tegenaan. Je vrienden zijn blij met het vele werk dat je aan het eind van de dag verzet hebt.

Zorg jij er als oproepkracht voor dat onze klanten super tevreden zijn?
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s binnen onze assemblage afdeling. Ben je scholier of student, of op zoek naar uren die goed te combineren zijn met het gezinsleven dan moet je zeker reageren. Maar ook als je als gepensioneerde niet stil kan zitten! Sta je open voor verschillende technische werkzaamheden en uitdagingen? Wacht dan niet, maar neem contact met ons op!

Waarom Maas & Hagoort een topbedrijf is:
Het jonge team waarin je komt te werken is enorm gedreven. We gaan tot het uiterste om een goede deal te maken. We zijn de laatste jaren hard gegroeid maar blijven onszelf. Kijk maar eens op social media, zo nu en dan zie je een toekomstige collega voorbijkomen. Tijdens de pauzes houden onze collega’s zich bezig met verschillende activiteiten. Gooi jij de dartpijl in de bullseye, trap je liever een balletje, loop je graag een rondje buiten of laat jij je hersenen kraken tijdens een denkspel? Bij welke collega’s sluit jij aan in de pauze?

Wat je van ons kunt verwachten

Tegenover goed werk, staat een bonus.
Je krijgt veel afwisseling. Geen dag is voorspelbaar en werkzaamheden dienen zich vaak kort van tevoren aan.
Je bent de helpende hand voor veel collega’s, iedereen is blij dat je er bent.
Samen met het hele Maas & Hagoort team doen we zo nu en dan iets leuks, in onze kantine vind je allerlei foto’s van deze uitjes.

Wat wij van jou verwachten

Je hebt affiniteit met techniek.
Je vindt het niet erg om je de ene keer met meerdere kleine taken bezig te houden en je een andere keer vast te bijten in een groter en langer durend werk.
Je bent flexibel ingesteld en staat open voor veel verschillende (technische) werkzaamheden.
Je hebt er geen moeite mee om onder tijdsdruk te werken.
Je service instelling kent geen grenzen, je houdt ervan om van problemen uitdagingen te maken.
Solliciteer direct

    Naam

    Telefoonnummer

    E-mailadres

    Motivatie

    Upload CV

    Vragen?

    Eva helpt je graag verder.

    Hulp nodig?