Vacatures

Senior Assistent Accountant

  • Zuid-Holland West-Brabant Zeeland
  • Professional
  • 24-40 uur
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Senior Assistent Accountant. Je kunt aan de slag op één van onze verschillende kantoren.

Senior Assistent Accountant

Schipper Accountants biedt je de mogelijkheid om de beste versie van jezelf te worden. Dat kan in een baan als Senior Assistent Accountant. Daarin komen jouw enthousiasme voor ons vak, je werkervaring en je ambities om verder te groeien samen.  Deze functie is in onze ogen geen eindstation. Integendeel, samen met jou zetten we alles op alles om van jou een volwaardige adviseur voor onze klanten te maken.

Om succesvol in deze baan te kunnen starten, heb je een afgeronde HBO opleiding of Associate degree Accountancy of Bedrijfseconomie aangevuld met relevante werkervaring. Hierdoor weet je dat het, naast je vakkennis, belangrijk is dat je initiatiefrijk en flexibel bent. Deed je elders werkervaring op en vind je dat je daarmee meerwaarde biedt aan ons en onze klanten? Ook dan horen we graag van je.

Wat je gaat doen

Je bent samen met de accountant het vaste aanspreekpunt voor onze klanten. Je geeft inhoud aan onze administratieve dienstverlening, stelt zelfstandig jaarrekeningen op, werkt aan maatwerkoplossingen en voelt de gedeelde verantwoordelijkheid voor de dossiers van onze klanten. We werken onder andere met Basecone, Caseware, Twinfield, Exactonline en Visionplanner. Het is daarom belangrijk dat je bekend bent met deze digitale manier van werken.  Vanzelfsprekend ben je een professionele vraagbaak. Je bent actief op kantoor, maar ook op klantlocaties. Natuurlijk ligt je focus ook intern. Als je verbetermogelijkheden ziet, kaart je die aan. Verder begeleid je jongere collega’s om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Ontdek de plus van werken bij Schipper

Video bekijken

Wat je meeneemt

Je hebt een sterk analytisch vermogen. Dat komt je van pas bij het opzetten en efficiënt inrichten van de digitale klantendossiers. Door je communicatieve vaardigheden en je kennis ben je nu al een prettige gesprekspartner voor onze klanten. Maar je ambieert wellicht méér! Je bent bereid er serieus werk van te maken om klaargestoomd te worden tot een volwaardig teamleider of een professionele adviseur voor onze klanten. Waar je ambities ook liggen, wij helpen je met jouw ontwikkeling.

Wat we bieden

Een goed salaris als waardering voor jouw inzet vinden we normaal. Daarnaast bieden we zoveel meer.

  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vrije dagen, een laptop van de zaak, de mogelijkheid om thuis te werken (we betalen graag mee aan je thuiswerkplek) en flexibele werktijden, waardoor jij de vrijheid hebt om je werkdag zelf in te delen.
  • Een aantrekkelijk salaris dat afhankelijk van jouw kennis en ervaring op kan lopen tot maximaal €4.850,-.
  • Veel verantwoordelijkheid, zonder je in het diepe te gooien.
    Met onze eigen Schipper Academy zorgen we ervoor dat je snel bekend bent met het werken bij onze organisatie; door met en van andere starters te leren, kom je verder.
  • Goede begeleiding en een buddy als vast aanspreekpunt.
  • Je leert veel op de werkvloer en krijgt alle ruimte als je nog verder wilt leren.
  • Met onze interne opleidingstrajecten, met name gericht op je soft skills, word je de beste versie van jezelf.
  • Onze gesprekkencyclus biedt je veel vrijheid: je bepaalt zelf de doelen waaraan je wil werken en wat jouw stip op de horizon is.
  • Een laptop van de zaak.

De plus van werken bij Schipper:

Aandacht voor vitaliteit
Aantrekkelijke studieregeling
Aantrekkelijke tijd-voor-tijd regeling
Diverse interne opleidingstrajecten
29 vakantiedagen per jaar

Wat ons onderscheidt

Met acht kantoren in Zuidwest Nederland hebben we alles in huis wat je bij een grote accountantsorganisatie mag verwachten. Gelijktijdig onderscheiden we ons door onze mentaliteit; we staan dicht bij onze klanten, de lijnen zijn kort en niemand is een nummer. We laten je graag ontdekken dat werken op ons accountantskantoor gewoon leuk is. We gaan informeel met elkaar om en zijn wars van hiërarchie, we helpen elkaar en zijn betrokken.
Verder:

  • We hebben oog voor vitaliteit. Zo betalen we mee aan je fitness abonnement en organiseren we regelmatig sportclinics.
  • Een baan is geen keurslijf: we zijn flexibel en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
  • Leuk werk gaat over meer dan alleen de inhoud. We zijn collegiaal en ondernemen als collega’s veel activiteiten samen. Dat draagt bij aan de onderlinge band met elkaar.
  • Via onze eigen website bieden we je héél veel korting bij grote (web)winkels.

'Op het moment dat je ervoor wil gaan, is er ook heel veel mogelijk.'

Lees het verhaal van Danny Molhoek

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Annabelle Stadhouders via 06 45 96 43 93.

Sollicitatieprocedure

Jouw sollicitatie

Heb je interesse in één van onze vacatures of wil je een open sollicitatie sturen? Solliciteren bij Schipper is heel eenvoudig. Je vult daarvoor het sollicitatieformulier in dat je bij de vacature aantreft. Daarbij kun je ook je motivatie schrijven en je cv uploaden. Voor open sollicitaties is er een algemeen sollicitatieformulier beschikbaar. We bespreken je sollicitatie met de desbetreffende leidinggevende en laten je zo spoedig mogelijk weten of we willen kennismaken. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Sollicitatie

Kennismaking

Bij een positieve beoordeling van je sollicitatie, maken we graag kennis met je. Voordat het gesprek plaatsvindt, wordt er een persoonlijk account voor je aangemaakt in onze kandidatenportal. In de kandidatenportal vind je de details rond het kennismakingsgesprek terug. Ook informatie over alle vervolgstappen is in de portal terug te vinden. Tijdens het kennismakingsgesprek ontmoet je twee collega’s uit de lijn. Dit kunnen leidinggevenden zijn, maar ook een medewerker of een directeur. We leren je graag beter kennen en vertellen je ook meteen meer over Schipper. Je kunt alles vragen. We geven je overal een eerlijk antwoord op. Zo zijn we.

Kennismaking

Persoonlijk Profiel Analyse & vervolggesprek

Als we na het kennismakingsgesprek het idee hebben dat we een professionele klik hebben, neemt een collega van de afdeling HR contact met je op. Heb jij nog steeds interesse, dan vragen we je een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) in te vullen. De uitkomsten hiervan vormen de basis voor het vervolggesprek. Dit voer je met een HR-adviseur en een leidinggevende of bestuurslid. Uiteraard is dit afhankelijk van de rol die je mogelijk bij ons komt vervullen. In het vervolggesprek gaan we dieper in op je wensen, ambities en competenties.

Persoonlijk Profiel Analyse & vervolggesprek

Contractvoorstel

Ben je na de tweede ontmoeting nog net zo enthousiast en is dat gevoel wederzijds? Dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken. Ga je akkoord met ons arbeidsvoorwaardelijke voorstel? Dan heten we je van harte welkom als nieuwe collega!

Contractvoorstel

Een goede start!

We vinden het belangrijk dat je een goede start kunt maken. Daarom bieden we iedere nieuwe collega een programma aan waardoor jouw start bij Schipper zo soepel mogelijk verloopt. We vertellen veel meer over Schipper, je ontmoet je directe collega’s en leidinggevenden en we laten je meteen weten bij wie je kunt aankloppen met vragen. Je krijgt de vrijheid om te zijn wie je bent en de beste professionele versie van jezelf te worden. Welkom aan boord bij Schipper!

Een goede start

Annabelle Stadhouders, Corporate Recruiter

LinkedIn

Toon info