Wat ga je bij ons doen?

Hydrauvision is specialist in hydraulische en elektrische aandrijftechniek. Als servicemonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Je houdt van aanpakken, je bent flexibel ingesteld en je wil jezelf blijven ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Het repareren, reviseren en testen van (gecompliceerde) hydraulische systemen en componenten zijn belangrijke werkzaamheden die je als servicemonteur uitvoert. Het is dus van belang dat je zelfstandig problemen kunt oplossen en niet terugdeinst voor een uitdaging.

Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant. Je geeft de klant instructies met betrekking tot bediening en onderhoud. Het maken van rapportages en het verwerken van testgegevens zijn ook onderdeel van je functie.

Wat vragen wij van jou?

Bij Hydrauvision zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Al onze medewerkers hebben één belangrijk ding met elkaar gemeen: hart voor techniek. Want daar zit onze kracht in. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je denkt in oplossingen. Je houdt van aanpakken en je bent zelfstandig. Je bent flexibel ingesteld en je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Service engineers
De ene dag werk ik op locatie bij de klant en de andere dag doe ik revisiewerk in de werkplaats. Iedere dag is anders en dat maakt het werk juist zo leuk. Bram Smit - Servicemonteur

Wat krijg je van ons?

We bieden optimale werkomstandigheden, goed materiaal en volop opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een gezellig team met collega’s waar je op kunt bouwen. Je krijgt de kans om aan uitdagende projecten te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.
Als je bij ons komt werken heb je ruim 7 weken per jaar vakantie. Daarnaast krijg je een eigen servicebus waarmee je op pad gaat naar de klant. We bieden je een salaris van €2500 tot €4700 per maand.
Niet slecht toch?

Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst.

Wat moet jij nu doen?

Zin om aan de slag te gaan?
Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in!

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Marit Berendsen of Sammy van de Voorde van de afdeling Human Resources (0031-885747000).

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.