Wat ga je bij ons doen?

We bouwen nieuwe systemen voor klanten in verschillende sectoren, voornamelijk offshore en maritiem. Onze klanten bevinden zich wereldwijd.

Van de afdeling Engineering krijgt je team een technische tekening. Vanuit deze tekening bouwen jullie de installatie op. Het is dus belangrijk dat je een goed technisch inzicht hebt.

Als systeembouwmonteur ben je verantwoordelijk voor verschillende stappen in de opbouw van de nieuwbouwinstallatie. Je monteert hier zowel constructieve, mechanische als hydraulische componenten. Je zorgt voor de afwerking  en het testen van het systeem kan daar deel van uitmaken. Je begrijpt wel dat het van belang is dat je netjes en precies werkt. Jij en je collega’s moeten van elkaar op aan kunnen. Jullie zorgen ervoor dat alles volgens de gestelde eisen wordt afgeleverd.

Samen met je collega’s werk je aan mooie en innovatieve projecten. Het halen van de deadlines is een uitdaging. Daarvoor is goed plannen en een flexibele instelling belangrijk.
Wil je een kijkje achter de schermen bij Hydrauvision? Ga naar ons YouTube-kanaal!

Profiel

  • Minimaal MBO niveau 3 óf werkervaring

Wat krijg je van ons?

Bij Hydrauvision leer je iedere dag bij. Je komt terecht in een jong en gezellig team. We bieden optimale werkomstandigheden, goed materiaal en volop opleidingsmogelijkheden. De nieuwbouwprojecten zijn groot, uitdagend en afwisselend.
Als je bij ons komt werken, kun je ruim 7 weken per jaar op vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Nu al zin om aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Solliciteer via onderstaand formulier of mail je cv naar hr@hydrauvision.com t.a.v. Marit Berendsen of Sammy van de Voorde.

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Marit Berendsen of Sammy van de Voorde van de afdeling Human Resources (0031-885747000).

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.