Cookie & Privacy Statement en Algemene Voorwaarden

COOKIE & PRIVACY STATEMENT
Via onze websites ZeeuwseVacaturebank.nl en ZeeuwseStagebank.nl verzamelen wij persoonsgegevens, en wordt er gebruik gemaakt van cookies. Jouw privacy is belangrijk voor ons. Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website, en achten een zorgvuldige omgang met jouw gegevens van groot belang. De door ons verzamelde persoonsgegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Dit in overeenstemming met de eisen die de privacywetgeving op dit gebied aan ons stelt.

In dit privacy statement beschrijven we welke persoonsgegevens wij van jou verzamelen, waarom we deze verwerken, waar we deze informatie voor gebruiken en hoe jij deze informatie kunt beheren. Kijk voor meer informatie eventueel ook op Overheid.nl

Reikwijdte
Dit privacy statement geldt voor bezoekers van onze websites ZeeuwseVacaturebank.nl en ZeeuwseStagebank.nl, die tevens een link bevatten naar deze verklaring. ZeeuwseVacaturebank.nl en ZeeuwseStagebank.nl zijn initiatieven van Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten.

Deze privacyregeling is niet van toepassing op websites van derden die via links op de website van ZeeuwseVacaturebank.nl en ZeeuwseStagebank.nl kunnen worden bezocht.

ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl/ Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten hecht grote waarde aan de privacy van haar bezoekers. ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl/ Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten besteedt daarom speciale aandacht aan de verwerking van de persoonlijke gegevens die bezoekers op haar website achterlaten. Om de privacy van haar bezoekers zoveel als mogelijk te waarborgen heeft ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl/ Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten deze privacyregeling opgesteld.

Wanneer verzamelen we jouw persoonsgegevens?
ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl/ Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten verzamelt jouw persoonsgegevens:

  • Op het moment dat je jouw persoonsgegevens achterlaat op ZeeuwseVacaturebank.nl of ZeeuwseStagebank.nl. In dit geval heb je jouw toestemming verleend tot de verwerking van jouw persoonsgegevens door ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl/Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten;
  • Wanneer je via de website of een van onze social media accounts hebt aangegeven contact met ons te willen;
  • Wanneer je jouw persoonlijke gegevens tijdens een offline event deelt met een van onze medewerkers;
  • Wanneer je op een andere wijze hebt aangegeven gebruik te willen maken van onze dienstverlening. 

Waarom verzamelen we jouw persoonsgegevens?
We verzamelen en verwerken jouw persoonsgegevens om contact met je te kunnen onderhouden en om contact tussen werkgevers en kandidaten voor vacatures, opdrachten en stages mogelijk te maken.

Als persoon op zoek naar een vacature, opdracht of stage gebruiken we jouw persoonsgegevens om:

  • Je vacatures toe te kunnen sturen (persoonlijk door onze medewerkers of geautomatiseerd);
  • Je andere relevante informatie te kunnen sturen die te maken heeft met het vinden van jouw vacature, opdracht of stage en eventuele relevante arbeidsmarktgerelateerde berichten of tips;
  • Telefonisch of per mail contact met je te kunnen opnemen in relatie tot jouw zoektocht naar een vacature, opdracht of stageplaats;
  • Voor managementdoeleinden zoals managementinformatie, het verzorgen van interne controles; of
  • Voor markt- en klanttevredenheidsonderzoeken of interne referenties.
  • Als werkgever/zakelijke relatie gebruiken we jouw persoonsgegevens om:
  • Je reacties en sollicitaties van kandidaten toe te kunnen sturen (persoonlijk door onze medewerkers of geautomatiseerd);
  • Je andere relevante informatie te kunnen sturen zoals het verstrekken van informatie over onze dienstverlening, tips om jouw organisatie beter te profileren en relevante arbeidsmarktgerelateerde informatie;
  • Telefonisch of per mail contact met je te kunnen opnemen voorafgaand, tijdens of na afloop van een plaatsing;
  • Facturen te kunnen opmaken, toesturen en te laten voldoen in het geval van het afnemen van aanvullende diensten en overige relevante administratieve handelingen die voortvloeien uit het gebruik van onze site en diensten;
  • Voor markt- en klanttevredenheidsonderzoeken of interne referenties.

Welke persoonsgegevens verwerken we?
We verzamelen alleen de gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor onze dienstverlening. Dit wil ook zeggen dat we niet altijd alle gegevens zoals hieronder beschreven van jou opslaan of verwerken.

Als persoon op zoek naar een vacature, opdracht of stage gebruiken we de volgende persoonsgegevens bij inschrijving (het aanmaken van een account of een jobalert, in combinatie met de door jou gekozen voorkeuren of criteria):

  • Geslacht;
  • Voor- en achternaam
  • Woonplaats
  • E-mailadres

Als werkgever/zakelijke relatie verwerken we de volgende persoonsgegevens:

  • Bedrijfscontactgegevens: bedrijfsadres(sen), emailadressen, telefoonnummers, website url, KVK-nummer, BTW nummer;
  • Contactpersoongegevens: geslacht, voor- en achternaam , telefoonnummer, e-mailadres;
  • Contact dat je hebt gehad met ons, zoals mailwisselingen, telefonisch contact ten behoeve van een plaatsing en/of betaling.

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?
Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden verwerken, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij dit op grond van de wet moeten of mogen doen. Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Als persoon op zoek naar een vacature, opdracht of stage:

Onze dienstverlening is erop gericht om te helpen bij het vinden van vacatures, opdrachten en/of stages. Daarom bewaren we jouw persoonsgegevens alleen gedurende de duur dat jij je bij ZeeuwseVacaturebank.nl of ZeeuwseStagebank.nl hebt ingeschreven en (daarmee) hebt aangegeven naar een vacature, opdracht of stage op zoek te zijn.

Op elk moment kun jij je persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn inzien en indien gewenst een verzoek tot wijziging of verwijdering indienen.

Als werkgever/zakelijke relatie verwerken we de volgende persoonsgegevens:

Voor organisaties kan een werknemer, opdrachtnemer of stagiair, of het invullen van een vacature, opdracht of altijd relevant zijn. Verder verzamelen we weinig (gevoelige) persoonlijke gegevens van onze zakelijke relaties (NAW, contactgegevens, geslacht). Vandaar dat we voor het bewaren van persoonlijke gegevens van zakelijke relaties geen verjaringstermijn hanteren. Uiteraard kunnen deze gegevens op elke moment ingezien worden of kun je een verzoek indienen tot wijziging of verwijdering. 

Met wie delen we jouw persoonsgegevens?
ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl/ Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten deelt jouw persoonlijke gegevens indien dat nodig is voor een passende dienstverlening en wordt tot een minimum beperkt. Deze uitwisseling van persoonsgegevens is altijd in overeenstemming met deze privacyverklaring en wettelijke bepalingen. Ons privacybeleid is gericht op de best mogelijke bescherming van jouw persoonsgegevens.

Instanties met wie we jouw persoonlijke gegevens kunnen delen:

  • Respectievelijk relevante Zakelijke relaties en/of kandidaten;
  • Leveranciers die namens ons diensten verlenen of opdrachten uitvoeren;
  • Overheidsinstanties (in het geval van een gerechtelijke uitspraak, een gerechtelijk bevel en/of een juridische procedure)

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waarin ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl/ Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten, om strategische of andere zakelijke redenen, besluit om te verkopen, te kopen, te laten fuseren of op een andere manier te (re)organiseren. Jouw persoonsgegevens worden dan gedeeld indien je gegevens in de bewaartermijn vallen zoals beschreven in “Hoelang bewaren we jouw persoonsgegevens?”. 

Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?
De beveiliging van jouw persoonsgegevens is voor ons belangrijk. We doen dit volgens de regels van de Algemene Verordering Gegevensbescherming, om jouw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, gebruik of onthulling. Op het moment dat we jouw persoonlijke gegevens delen met leveranciers, dan zijn wij ook met hen overeengekomen dat jouw gegevens optimaal beveiligd blijven. 

Websites van derden
Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Cookies
Om jou een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden maakt deze website gebruik van cookies.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door de website op je computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst en vervolgens door de website weer kunnen worden geraadpleegd. 

Deze website gebruikt deze cookies om 2 redenen:

  • Om de website voor u zo goed en snel mogelijk te laten werken. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om jouw voorkeuren te onthouden. 
  • Om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen. Wij gebruiken hierbij Google Analytics. We verzamelen gegevens over de manier waarop bezoekers de website gebruiken (de zogenaamde 'analytische cookies'), Zoals bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen.

Deze website verzamelt deze gegevens geheel anoniem en met het enige doel om de website beter af te stemmen op de behoeften van de bezoekers. Voor deze analytische cookies is geen toestemming nodig van de bezoeker van de website.

Deze website:

  • Kan deze cookies niet herleiden tot een specifieke pc (of tablet, iPad of smartphone) of individu;
  • Verzamelt via de cookies geen persoonlijke gegevens;
  • Gebruikt de verzamelde informatie niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Dus ook niet voor commerciële doeleinden.

Door op een link te klikken op deze website geef je ons toestemming om cookies te plaatsen.

Wij verwerken jouw persoonlijke data in overeenstemming met ons privacy- en cookiebeleid. Meer informatie over het gebruik van cookies vindt u op de website van de Rijksoverheid 

Hoe lang blijven cookies actief?
Via onze website maken wij gebruik van sessie- en permanente cookies. Een sessie cookie wordt automatisch van uw computer verwijderd wanneer u uitlogt. De permanente cookies hebben een uiteenlopende levensduur van 30 dagen tot enkele jaren.

Recht van inzage en correctie
Je kunt deze cookies uitzetten via je browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Cookies kun je alleen zelf verwijderen, aangezien deze op jouw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Functionele cookies
Wanneer je onze website bezoekt krijg je een cookiemelding. Om te voorkomen dat je dit continue in beeld krijgt gebruiken wij een cookie om te onthouden of je de cookiemelding wel of niet gesloten hebt. Zonder dit cookie zal de melding niet permanent gesloten kunnen worden. Wanneer je een zoekopdracht uitvoert binnen onze website, bijvoorbeeld door te zoeken naar een vacature, slaan wij deze zoekopdracht op, zodat je deze niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren. Tevens kunnen wij je op die manier ook relevante vacatures laten zien. Met een cookie maken wij het voor extra gebruiksgemak mogelijk om je ingelogd te houden, zodat je niet ieder bezoekt opnieuw moet inloggen. 

Analytische cookies
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en op welke manier onze website wordt gevonden (welke zoekwoorden er bijvoorbeeld in verschillende zoekmachines worden gebruikt). Deze website verzamelt deze gegevens anoniem en met het enige doel om de website beter af te stemmen op de behoeften van de bezoekers. Voor deze analytische cookies is geen toestemming nodig van de bezoeker van de website. Deze website kan deze cookies niet herleiden tot een specifieke pc (of tablet, iPad of smartphone) of individu, verzamelt via de cookies geen persoonlijke gegevens en gebruikt de verzamelde informatie niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Dus ook niet voor commerciële doeleinden. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. 

Vragen of opmerkingen?
Mocht u verder, na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring, nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Heb je vragen of opmerkingen ten aanzien van deze verklaring of met betrekking tot de verwerking van jouw persoonlijke gegevens? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Mocht je hierna alsnog niet tevreden zijn, dan heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) (autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Hoe kan ik mijn gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen?

Je kunt je gegevens op elk gewenst moment beheren door deze aan te passen in jouw account. Indien je graag wilt zien welke persoonsgegevens we van jou verwerkt hebben of je hebt een verzoek tot wijziging, overdracht of verwijdering van jouw persoonsgegevens, dan heb je het recht volgens de Algemene Verordering Gegevensbescherming om deze op te vragen via onderstaande contactgegevens. Het opvragen van gegevens dient wel in alle redelijkheid te gebeuren. In extreme gevallen kunnen er administratieve kosten in rekening gebracht worden voor bijvoorbeeld de overdracht van jouw persoonsgegevens.

E-mailadres: contact@zeeuwsevacaturebank.nl

Telefoonnummer: 070-2211787

Wijzigingen aan dit privacy statement
ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl/ Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten behoudt zich het recht voor om wijzigingen in dit privacy statement aan te brengen. De meest actuele versie van dit document kun je altijd vinden op onze website. Deze versie is opgesteld in mei 2018.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

ARTIKEL 1: DEFINITIES 
In deze Algemene Voorwaarden worden de in dit artikel opgenomen begrippen met een hoofdletter gebruikt. Onder deze begrippen wordt het navolgende verstaan: 

Algemene Voorwaarden: 

Deze voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. 

Diensten:
Eén van de door ZeeuwseVacaturebank.nl aangeboden diensten, zoals onder meer het online plaatsen van vacatures, opdrachten en/of stages, al dan niet voorzien van video's, weblinks en/of afbeeldingen, alsmede alle andere diensten die voorwerp zijn van enige aanbieding, offerte, overeenkomst of andere rechtshandeling in de relatie tussen ZeeuwseVacaturebank.nl en Opdrachtgever. 

Gebruiker:
De Werkzoekende, de Opdrachtgever en elk overig natuurlijk of rechtspersoon die gebruik maakt van (de Diensten van ZeeuwseVacaturebank.nl zoals aangeboden op) de Site. 

ZeeuwseVacaturebank.nl:
ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl/ Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten, uitgever van de website ZeeuwseVacaturebank.nl/ ZeeuwseStagebank.nl, de gebruiker van de Algemene Voorwaarden op www.ZeeuwseVacaturebank.nl, Stichting De Zeeuwse Connectie Projecten, statutair gevestigd te Middelburg, p/a Van der Heimstraat 21, 2582 RX  Den Haag, KVK 68980019 

Opdrachtgever:
De natuurlijke of rechtspersoon met wie een Overeenkomst wordt gesloten en/of die van de Diensten van ZeeuwseVacaturebank.nl gebruik maakt zoals onder meer aangeboden op de Site. 

Overeenkomst:
De overeenkomst tussen Opdrachtgever en ZeeuwseVacaturebank.nl op grond waarvan ZeeuwseVacaturebank.nl Dienst(en) aan Opdrachtgever ter beschikking stelt. 

Site:
Het platform via welke ZeeuwseVacaturebank.nl Diensten aanbiedt en welke toegankelijk is via www.ZeeuwseVacaturebank.nl 

Werkzoekende:
De natuurlijke persoon die vacatures, opdrachten en of stages zoekt en bekijkt, reageert, een jobalert aanmaakt en/of anderszins van de Diensten van ZeeuwseVacaturebank.nl gebruik maakt zoals aangeboden op de Site.  

ARTIKEL 2: ALGEMEEN 
2.1. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de toegang tot en het gebruik van de Site, het verlenen van Diensten door ZeeuwseVacaturebank.nl aan haar Opdrachtgever, respectievelijk haar rechtsopvolger, al dan niet vastgelegd in aanbiedingen, offertes, Overeenkomsten van ZeeuwseVacaturebank.nl of voortvloeiend uit andere eventuele rechtshandelingen tussen ZeeuwseVacaturebank.nl en haar Opdrachtgever, respectievelijk haar rechtsopvolger. 

2.2. Eventuele voorgestelde afwijkingen van de Algemene Voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk, dan wel via elektronische weg door ZeeuwseVacaturebank.nl zijn aangegeven. 

2.3. ZeeuwseVacaturebank.nl heeft te allen tijde het recht de Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Gebruiker stemt reeds nu voor alsdan in met dergelijke wijzigingen en aanvullingen. 

2.4. Partijen wijzen uitdrukkelijk de toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van Opdrachtgever van de hand. 

2.5. Indien deze Algemene Voorwaarden eenmaal van toepassing zijn geweest op een rechtsverhouding tussen ZeeuwseVacaturebank.nl en Opdrachtgever, wordt Opdrachtgever geacht bij voorbaat te hebben ingestemd met de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden op nadien gesloten en te sluiten Overeenkomsten, inclusief wijzigingen en aanvullingen van de Algemene Voorwaarden. 

2.6. Indien en voor zover enige bepaling van de Algemene Voorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen van de Algemene Voorwaarden onverminderd van kracht blijven. ZeeuwseVacaturebank.nl zal dan een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen. 

2.7. Bij tegenstrijdigheid tussen bepalingen uit een Overeenkomst en de Algemene Voorwaarden, prevaleren de eerstgenoemde bepalingen. 

 

ARTIKEL 3: OFFERTES/OVEREENKOMST 
3.1. Alle offertes, inclusief aanbiedingen, van ZeeuwseVacaturebank.nl zijn vrijblijvend, tenzij daarin nadrukkelijk anders is vermeld. 

3.2 Opdrachten van Opdrachtgever binden ZeeuwseVacaturebank.nl pas nadat de opdracht door ZeeuwseVacaturebank.nl per e-mail is bevestigd, dan wel nadat ZeeuwseVacaturebank.nl kenbaar heeft gemaakt dat zij met de uitvoering van de Overeenkomst is begonnen. 

 

ARTIKEL 4: OPZEGTERMIJN 
4.1 Veel van de door ZeeuwseVacaturebank.nl aangeboden diensten zijn gratis. Indien wordt gekozen gebruik te maken van betaalde diensten, dan geld een betaling per specifieke handeling of dienst.

Een betaald Abonnement of Partnerschap kan voorafgaand worden aangegaan voor een kalenderjaar of een specifiek overeengekomen kortere bepaalde periode, met inachtneming van de Thuiswinkelvoorwaarden. ZeeuwseVacaturebank.nl gelooft in eigen kracht en hanteert na afloop geen stilzwijgende verlenging voor onbepaalde tijd.

4.2 Ongeacht of het (betaalde) Abonnement is verlopen, deactiveert ZeeuwseVacaturebank.nl op verzoek van de Werkgever te allen tijde het profiel van de Werkgever zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen twee weken na ontvangst van het verzoek hiertoe van de Werkgever. 

 

ARTIKEL 5: POSITIE ZEEUWSEVACATUREBANK.NL
De Site probeert werkzoekenden en werkgevers/intermediairs tot elkaar te brengen. ZeeuwseVacaturebank.nl is echter nimmer partij bij een eventuele overeenkomst die gesloten wordt tussen dergelijke partijen door gebruikmaking van de Site. 

 

ARTIKEL 6: GEGEVENS/INLOGACCOUNT OPDRACHTGEVER 
6.1. Opdrachtgever garandeert dat alle gegevens, waaronder, maar niet beperkt tot, bedrijfsgegevens en bankgegevens, die voor de uitvoering van de Overeenkomst aan ZeeuwseVacaturebank.nl dienen te worden verstrekt volledig, juist en actueel zijn. Daarnaast garandeert Opdrachtgever dat hij (wettelijk) bevoegd is gebruik te maken van de Site en de Diensten af te nemen. 

6.2. Opdrachtgever dient er zorg voor te dragen dat de omschrijving van de door hem geplaatste vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie overeenkomt met de werkelijkheid en derhalve juist, volledig en actueel is en voldoet aan de daartoe gestelde eisen van ZeeuwseVacaturebank.nl. Opdrachtgever mag uitsluitend daadwerkelijk bestaande, concrete en op het moment van plaatsing openstaande vacatures, opdrachten of stageplaatsen plaatsen op de Site. Opdrachtgever mag niet in de geplaatste vacature, opdracht of stageplaats verwijzen naar andere vacatures, opdrachten of stageplaatsen die niet vermeld staan op de Site. Door het plaatsen van de vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie geeft Opdrachtgever ZeeuwseVacaturebank.nl toestemming deze gegevens op de Site te plaatsen of anderszins aan te wenden voor het verlenen van Diensten. 

6.3. Opdrachtgever garandeert dat de door haar geplaatste vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie geen inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten van derden. 

6.4. ZeeuwseVacaturebank.nl behoudt zich het recht voor (de teksten van) vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie (waaronder mede begrepen foto- en/of videomateriaal) in te korten, te wijzigen, te weigeren of te verwijderen van de Site indien dit naar het oordeel van ZeeuwseVacaturebank.nl noodzakelijk is, zonder dat dit op enige wijze kan leiden tot enig recht van Opdrachtgever op schadevergoeding en/of restitutie en zonder de Opdrachtgever hiervan op dat moment specifiek op de hoogte te brengen. Verwijdering zal onder meer, maar niet uitsluitend, kunnen plaatsvinden in de volgende gevallen: 

  • De vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie is onjuist, onvolledig, niet actueel, niet bestaand en/of niet concreet; 
  • Opdrachtgever maakt onjuist gebruik van de functionaliteiten op de site;
  • Opdrachtgever maakt onjuist gebruik van sollicitatiebutton en/of plaatst directe contactgegevens in omschrijving van vacature, opdracht of stageplaats waardoor contact buitenom sollicitatiebutton mogelijk is.
  • Opdrachtgever plaatst vacatures, stages en/of opdrachten die niet binnen de scope van de site vallen;
  • Opdrachtgever heeft een CV op de Site geplaatst; 
  • De vacature, opdracht of stageplaats bevat een verwijzing naar andere - niet op de Site vermelde -vacatures; 
  • De vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie maakt inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van derden of is anderszins onrechtmatig jegens derden; 
  • De vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie is in strijd met de in Nederland geldende wetgeving en regelgeving, waaronder mede verstaan, maar niet beperkt tot, de Nederlandse Reclame Code; 
  • De vacature, opdracht of stageplaats schaadt het belang van ZeeuwseVacaturebank.nl;
  • De vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie is in strijd met de algemeen geldende fatsoensnormen; 

 

6.5. De door ZeeuwseVacaturebank.nl verstrekte inloggegevens zijn Opdrachtgever-gebonden en niet overdraagbaar. Evenwel mag een inlogaccount binnen de eigen organisatie van Opdrachtgever vrij worden gebruikt. Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is gelijktijdig met meerdere personen gebruik te maken van 1 inlogaccount. Het is mogelijk om aanvullende inlogaccounts aan te maken per Opdrachtgever.

6.6. Opdrachtgever dient zorgvuldig om te gaan met de door ZeeuwseVacaturebank.nl verstrekte inloggegevens. 

6.7. Het is Opdrachtgever niet toegestaan om CV's te plaatsen op de Site. 

6.8. De door ZeeuwseVacaturebank.nl gehanteerde voorwaarden zijn van toepassing op vacatures, opdrachten en stages ongeacht of deze handmatig worden geplaatst danwel geautomatiseerd worden aangeleverd. 

 

ARTIKEL 7: REIKWIJDTE GEBRUIKSRECHT TOT TOEGANG C.Q. INZAGE 
7.1. Indien Opdrachtgever zich toegang c.q. inzage heeft verschaft van de door ZeeuwseVacaturebank.nl aangeleverde informatie gelden de volgende leden van dit artikel.

7.2. Opdrachtgever erkent dat ZeeuwseVacaturebank.nl producent is van de vacaturebase en auteursrechthebbende is van de vacaturedatabase. 

7.3. Opdrachtgever mag de vacaturedatabase slechts gebruiken binnen de eigen onderneming met het doel om nieuwe werknemers voor haar onderneming te werven, zulks enkel voorzover dit is toegestaan op grond van van toepassing zijnde wettelijke regels. 

7.4. Opdrachtgever mag databestanden uit de vacaturedatabase of delen daarvan, of de via de vacaturedatabase ontvangen (persoons)gegevens niet openbaar maken en deze niet kopiëren of anderszins verveelvoudigen, wijzigen of aan derden op enige wijze ter beschikking stellen, downloaden en in een eigen database opslaan of op een eigen computersysteem bewaren, behoudens voor zover zij hiertoe voorafgaande schriftelijke toestemming heeft verkregen van ZeeuwseVacaturebank.nl en/of Gebruiker en/of Werkzoekende. 

7.5. Opdrachtgever mag ontvangen databestanden, of delen daarvan, slechts gebruiken met het oog op het vervullen van een concrete, passende en op het moment van het gebruik van ZeeuwseVacaturebank.nl openstaande vacature, opdracht of stageplaats en alleen voorzover de databestanden, of delen daarvan, redelijkerwijs aansluiten op deze concrete vacature, opdracht of stageplaats. 

 

ARTIKEL 8: INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN 
De (intellectuele eigendoms)rechten met betrekking tot de Site, waaronder mede begrepen de auteursrechten op de teksten, afbeeldingen, vormgeving, foto's en overig (stilstaand en/of bewegend) beeldmateriaal, geluidsmateriaal, formats, software en overige materialen, de databankrechten en merkrechten (inclusief domeinnamen) berusten bij ZeeuwseVacaturebank.nl of haar licentiegevers met uitzondering van het materiaal dat door Gebruiker is geleverd in verband met de plaatsing van een vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie.  

 

ARTIKEL 9: SPAM/HARVESTEN 
Het gebruik van (persoons)gegevens van derden die door hen via de Site openbaar zijn gemaakt, waaronder mede wordt verstaan, maar niet beperkt tot, e-mailadressen van Werkzoekenden en Opdrachtgevers, is enkel en alleen toegestaan met het oog op het vervullen van een concrete, openstaande en passende vacature, opdracht of stageplaats. Het is onder geen beding toegestaan de (persoons)gegevens te verwerken voor enig ander doel, hetgeen onder meer inhoudt dat het verboden is: 

  • Het (ongevraagd) organiseren van iedere vorm van commerciële communicatie door middel van e-mail, fax, SMS, MMS, post of anderszins met werkzoekende(n), althans het direct of indirect promoten van de goederen, diensten of het imago van een onderneming, organisatie of persoon voorzover een en ander niet betrekking heeft op het vervullen van een concrete vacature; 
  • Het (ongevraagd) organiseren van iedere vorm van commerciële communicatie door middel van e-mail, fax, SMS, MMS, post of anderszins met een werkgever/intermediair, althans het direct of indirect promoten van de goederen, diensten of het imago van een onderneming, organisatie of persoon, zulks ongeacht of deze producten of diensten (indirect) betrekking hebben op het vervullen van een vacature, opdracht of stageplaats; 
  • Iedere andere vorm van ongevraagde communicatie; 
  • E-mailadressen van Opdrachtgevers en/of Werkzoekenden te verzamelen om welke reden dan ook. 

 

ARTIKEL 10: GEHEIMHOUDING
Opdrachtgever erkent dat zij in het kader van deze overeenkomst de beschikking krijgt over vertrouwelijke gegevens van Werkzoekenden en/of ZeeuwseVacaturebank.nl. Opdrachtgever verplicht zich tot geheimhouding van deze vertrouwelijke gegevens. Opdrachtgever zal deze gegevens te allen tijde vertrouwelijk behandelen en deze niet openbaar maken en/of verveelvoudigen zonder de voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de betreffende Werkzoekende of ZeeuwseVacaturebank.nl. Onder vertrouwelijke informatie in de zin van dit artikel wordt mede verstaan alle persoonlijke gegevens. 

 

ARTIKEL 11: OVERMACHT
Geen der Partijen is gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van overmacht. Onder overmacht wordt mede verstaan een niet toerekenbare tekortkoming van toeleveranciers en/of andere derden waarvan ZeeuwseVacaturebank.nl gebruik maakt. 

 

ARTIKEL 12: ONDERHOUD 
ZeeuwseVacaturebank.nl is gerechtigd haar systeem (tijdelijk) buiten gebruik te stellen of het gebruik ervan te beperken in het geval dit noodzakelijk is voor het onderhouden of aanpassen van (onderdelen van) de Site, zonder dat hierdoor enig recht van Gebruiker op schadevergoeding jegens ZeeuwseVacaturebank.nl ontstaat. 

 

ARTIKEL 13: GARANTIE 
ZeeuwseVacaturebank.nl. heeft de inhoud van de Site met de grootst mogelijke zorg samengesteld. ZeeuwseVacaturebank.nl garandeert echter niet: 

  • Dat de informatie op de Site juist, volledig en actueel is, waaronder mede verstaan de door Werkzoekenden opgegeven (persoonlijke) informatie; 
  • Dat de Site ononderbroken zal werken en vrij zal zijn van fouten; en, 
  • Dat de systemen van ZeeuwseVacaturebank.nl vrij zijn van onrechtmatig gebruik door derden. 

 

ARTIKEL 14: ONDERZOEKSPLICHT 
Opdrachtgever is verplicht bij plaatsing van de vacature, opdracht of stageplaats en/of bedrijfsinformatie te onderzoeken of deze gegevens beantwoorden aan de Overeenkomst. Indien dit niet het geval is heeft Opdrachtgever de verplichting om eventuele klachten gemotiveerd per e-mail binnen 8 dagen na de plaatsing van de betreffende vacature en/of bedrijfsinformatie te zenden aan het adres contact@ ZeeuwseVacaturebank. nl.

 

ARTIKEL 15: AANSPRAKELIJKHEID 
15.1. De totale aansprakelijkheid van ZeeuwseVacaturebank.nl voor directe schade wegens toerekenbare tekortkomingen in de nakoming van de Overeenkomst, is beperkt tot het bedrag dat Opdrachtgever voor de betreffende Overeenkomst heeft betaald aan ZeeuwseVacaturebank.nl. 

15.2. ZeeuwseVacaturebank.nl is nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, schade door bedrijfsstagnatie en schade door verlies van gegevens. 

15.3. ZeeuwseVacaturebank.nl sluit hierbij tevens iedere aansprakelijkheid uit voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, op enige wijze ontstaan door en/of voortvloeiend uit het gebruik van de Site en/of de Diensten door Gebruiker. Meer in het bijzonder zal ZeeuwseVacaturebank.nl in geen geval aansprakelijk zijn voor welke schade dan ook, die op enige wijze ontstaat door en/of voortvloeit uit: 

handelingen door Opdrachtgever verricht, zoals het sluiten van een overeenkomst, die zouden zijn ingegeven door op de Site geplaatste informatie; de onmogelijkheid (delen van) de Site, waaronder mede verstaan maar niet beperkt tot fotoclips en/of video's, te gebruiken; het feit dat de bepaalde informatie op de Site onjuist, onvolledig of niet actueel is; en het onrechtmatig gebruik van de systemen van ZeeuwseVacaturebank.nl, waaronder de Site, door een derde. 

15.4. De in deze voorwaarden opgenomen beperkingen van de aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade zijn niet van toepassing in gevallen waarin de schade te wijten is aan opzet of grove schuld van ZeeuwseVacaturebank.nl of haar ondergeschikten. 

 

ARTIKEL 16: VERWIJZINGEN 
De Site bevat verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar websites van derden. ZeeuwseVacaturebank.nl heeft geen zeggenschap over deze websites. ZeeuwseVacaturebank.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. 

 

ARTIKEL 17: BEVEILIGING 
ZeeuwseVacaturebank.nl spant zich naar alle redelijkheid in haar systemen te beveiligen tegen verlies en/of tegen enige vorm van onrechtmatig gebruik. ZeeuwseVacaturebank.nl legt hiervoor passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer, waarbij onder meer rekening wordt gehouden met de stand van de techniek. 

 

ARTIKEL 18: BETALINGSVOORWAARDEN 
18.1. Opdrachtgever dient, het voor de Diensten verschuldigde bedrag te betalen volgens de op de Site, dan wel de op de factuur, aangegeven wijze binnen veertien (14) dagen na factuurdatum. 

18.2. Alle prijzen op de Site zijn exclusief BTW, tenzij specifiek anders vermeld. 

18.3. Bij overschrijding van de betalingstermijn is ZeeuwseVacaturebank.nl gerechtigd rente in rekening te brengen overeenkomstig het bij de wet vastgestelde tarief. Deze rente is Opdrachtgever enkel en alleen door het overschrijden van de betalingstermijn verschuldigd, zulks zonder noodzaak tot aanmaning of ingebrekestelling. Daarnaast is ZeeuwseVacaturebank.nl gerechtigd de uitvoering van de Overeenkomst op te schorten zolang Opdrachtgever niet aan de betreffende betalingsverplichting heeft voldaan. 

18.4. Indien ZeeuwseVacaturebank.nl genoodzaakt is ter inning van aan haar verschuldigde bedragen rechtskundige bijstand in te roepen, zullen alle daarvoor gemaakte kosten, zowel buitengerechtelijke als gerechtelijke, door de betreffende Opdrachtgever aan ZeeuwseVacaturebank.nl worden vergoed. 

18.5. Indien Opdrachtgever via maandelijkse automatische incasso het voor de Diensten verschuldigde (deel)bedrag betaalt, dient Opdrachtgever voor voldoende bank/giro saldo rond de afgesproken incassodatum zorg te dragen. Bij gebreke van een betaling op de vervaldag verkeert Opdrachtgever van rechtswege in verzuim en gebreke, derhalve zonder dat daartoe een nadere ingebrekestelling vereist zal zijn. Alsdan is de totale vordering van ZeeuwseVacaturebank.nl, ook van facturen waarvan de vervaldag nog niet is verstreken, terstond en ineens opeisbaar. 

 

ARTIKEL 19: ZEKERHEID 
19.1. Indien er goede redenen zijn te twijfelen aan het feit dat Opdrachtgever zijn verplichtingen niet tijdig en/of volledig zal nakomen, is Opdrachtgever verplicht op eerste verzoek van ZeeuwseVacaturebank.nl zekerheid te stellen in de door ZeeuwseVacaturebank.nl gewenste vorm. 

19.2. Indien Opdrachtgever niet binnen 14 dagen voldoet aan het verzoek genoemd in het voorgaande lid, is ZeeuwseVacaturebank.nl gerechtigd de uitvoering van de Overeenkomst op te schorten zolang Opdrachtgever niet aan het verzoek heeft voldaan. 

 

ARTIKEL 20: DUUR EN (TUSSENTIJDSE) BEINDIGING 
20.1. Elke Overeenkomst wordt aangegaan voor de daarin aangegeven periode. Tussentijdse beëindiging is niet mogelijk, m.u.v. de gevallen genoemd in art. 22.2 en 22.4. 

20.2. Elk der partijen heeft tevens het recht de Overeenkomst te ontbinden indien de andere partij, ook na een deugdelijke en zo gedetailleerd mogelijke, schriftelijke ingebrekestelling, stellende een redelijke termijn voor zuivering van de tekortkoming, toerekenbaar tekort blijft schieten in de nakoming van verplichtingen uit de Overeenkomst. 

20.3. Indien Opdrachtgever op het moment van de ontbinding als bedoeld in art.21.2 reeds prestaties ter uitvoering van de Overeenkomst heeft ontvangen, zullen deze prestaties en de daarmee samenhangende betalingsverplichtingen geen voorwerp van ongedaan making zijn, tenzij ZeeuwseVacaturebank.nl. ten aanzien van die prestaties in verzuim is. 

20.4. Ingeval 1 van beide partijen in staat van faillissement geraakt, surseance van betaling aanvraagt of de bedrijfsvoering staakt, heeft de andere partij het recht de Overeenkomst zonder inachtneming van een opzegtermijn te beëindigen, een en ander onder behoud van rechten. 

 

ARTIKEL 21: DIVERSEN 
Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te 's-Gravenhage. De Algemene Voorwaarden kunnen te allen tijde door ZeeuwseVacaturebank.nl aangepast worden. ZeeuwseVacaturebank.nl adviseert daarom de Algemene Voorwaarden regelmatig te bekijken. Indien en voor zover enige bepaling uit deze Algemene Voorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen onverminderd van kracht blijven. ZeeuwseVacaturebank.nl zal alsdan een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/ vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen.