Werken en leven in Zeeland

Zeeland is de enige provincie met Land in Zee. Zeeland heeft de meeste zonuren per jaar en de meeste sterrenrestaurants per inwoner. Er zijn zeer goede scholen en steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen liggen dichtbij. En -ook niet onbelangrijk- in Zeeland is volop werk, ook voor hoger opgeleiden. Dus grijp je kans! En als je hulp nodig hebt, helpen we je graag.

Wij kennen de weg en helpen je graag

Heb je specifieke vragen over wonen en werken in Zeeland? Heb je nog niet de ideale baan in Zeeland kunnen vinden? Heb jij een baan gevonden, maar zoekt je partner ook nog een baan? En wat is voor jou de beste plek om te gaan wonen?
ZeeuwseVacaturebank.nl en onze partners zoals de provincie Zeeland en netwerk De Zeeuwse Connectie helpen je graag. Stel ons je vraag via het contactformulier.


Niet iedereen houdt van Zeeland. Mooi!

  

Probeer het anders gewoon eens! Boek een vakantie of weekendje weg in Zeeland. Ter kennismaking, of gewoon om er lekker even uit te zijn. Kijk op de site van Zeeland.com voor meer informatie over activiteiten en verblijf, maar ook over wonen en werken in Zeeland.