Hulp nodig?

Hulp nodig bij het aanmaken van een account, het plaatsen van een vacature, bij het aanmaken van een cv, of bij iets anders? Lees hieronder de toelichting en onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ben je op zoek naar een baan in Zeeland, maar heb je nog specifieke vragen over wonen en werken in Zeeland? Heb je nog niet de ideale baan in Zeeland kunnen vinden of zoek je een introductie? Heb jij wel een baan, maar zoekt je partner ook nog een baan in Zeeland? Of heb je nog specifieke vragen over wonen en werken in Zeeland? Wij kennen de weg en onze partners zoals de provincie Zeeland en het netwerk van De Zeeuwse Connectie helpen je graag, dus gebruik onze maatwerk-hulp.

Wil je als werkgevers zo snel mogelijk de juiste kandidaat vinden en wil je gebruik maken van onze maatwerk-mogelijkheden en het targetten van specifieke potentiele kandidaten? Laat ons weten wat we voor je kunnen doen via het contactformulier.

Toelichting

Werkzoekenden
Personen die op zoek zijn naar beschikbare vacatures, opdrachten en stageplaatsen kunnen deze vrijblijvend en gratis bekijken. Eventueel kan een account worden aangemaakt dat rekening houdt met persoonlijke zoekvoorkeuren en waardoor ook een wekelijkse Jobalert kan worden verstuurd. Daarbij kan men bij vragen en voor maatwerkoplossingen ook gebruik maken van onze kennis en het netwerk van de betrokken partijen.

Werkgevers
Zeeuwse werkgevers kunnen gratis een account aanmaken om hun vacatures, opdrachten en stages te plaatsen. Onze focus ligt op WO, HBO en MBO. Omdat wij een initiatief zijn van een stichting zonder winstoogmerk en als doel hebben de beschikbare vacatures, opdrachten en stages in Zeeland beter te ontsluiten, kunnen Zeeuwse werkgevers gratis plaatsen. Alleen voor een beperkt aantal optionele mogelijkheden, zoals extra opvallende Premium-plaatsingen, aanvullende diensten zoals targetting van onze werknemersdatabase en externe advertentieplaatsingen, vragen wij een geringe vergoeding. Het is ook mogelijk om automatisch door te plaatsen met behulp van een koppeling of API. 

Uitzend- en werving- & selectiebureaus
Ook intermediairs kunnen de bij hen ondergebrachte vacatures, opdrachten en stages, na het aanmaken van een account, plaatsen. In het geval van vacatures en opdrachten vragen wij een geringe vergoeding. Stages plaatsen is altijd gratis.

Dit is een initiatief van netwerk De Zeeuwse Connectie, ondersteund door de Provincie Zeeland en diverse Zeeuwse werkgevers en partners. Het is onderdeel van het Zeeuws Platform Werk & Stage, een groter project dat zich richt op het bundelen van krachten met betrekking tot de Zeeuwse arbeidsmarkt en daadwerkelijke activatie op dat gebied.
 

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder een overzicht net de meest voorkomende vragen en bijbehorende antwoorden. Staat het juiste antwoord er niet bij, gebruik dan het contactformulier.

Waarom is ZeeuwseVacaturebank.nl en ZeeuwseStagebank.nl opgericht?
Er was nog geen goede centrale plek met alle Zeeuwse vacatures, opdrachten en stageplaatsen waarin op een makkelijke manier geselecteerd kon worden op branche, opleidingsniveau, etc. terwijl dit wel belangrijk is voor de Zeeuwse arbeidsmarkt, om ontgroening en vergrijzing tegen te gaan en om economische groei niet te remmen.

Hoe kan het plaatsen van vacatures zo goedkoop zijn?
Wij hebben geen winstoogmerk, doen dit voor Zeeland en worden ondersteund door diverse Zeeuwse partijen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn vacatures kan plaatsen?
Na het aanmaken van een account en het opstellen van een advertentie staat deze direct online.

Zijn mijn gegevens veilig?
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met data van personen en bedrijven. Wij vragen zo weinig mogelijk gegevens, werken met professionele partijen en voldoen aan de desbetreffende wetgeving. Zie ook onze algemene voorwaarden en disclaimer.

Hoe voeg ik een video toe aan een bedrijfsprofiel of vacature/stage?
Dit kan heel gemakkelijk, op dezelfde plek in onze frontoffice als waar je vacatures, stages, etc. kan bewerken. Klik hier voor een handleiding.

Onze vacature stond online, maar is nu ineens niet meer terug te vinden?
Mogelijk is de ingestelde of maximale plaatsingstermijn van de vacature verlopen. Of wellicht voldeed de vacature niet aan onze richtlijnen en is deze daarom door ons offline gehaald.