Hoe werkt het?

In Zeeland is het leven goed. En er is volop werk, in allerlei sectoren en op verschillende niveaus. Al deze vacatures, opdrachten en stageplaatsen op één centrale plek gratis vindbaar maken, met goede selectiemogelijkheden, dat is onze missie. Dat is goed voor de Zeeuwse arbeidsmarkt en dus goed voor Zeeland. Onze focus ligt voornamelijk op WO, HBO en MBO vacatures en stages.

Werkzoekenden kunnen vrijblijvend en gratis alle beschikbare vacatures, opdrachten en stageplaatsen bekijken. Eventueel kan een account worden aangemaakt dat rekening houdt met persoonlijke zoekvoorkeuren en waardoor ook een wekelijkse Jobalert kan worden verstuurd. Daarbij kan men bij vragen en voor maatwerkoplossingen ook gebruik maken van onze kennis en het netwerk van de betrokken partijen. En sinds enige tijd is het dankzij onze nieuwe Kandidaten-database ook mogelijk om een (anoniem) Online-CV aan te maken om vrijblijvend gevonden te kunnen worden door Zeeuwse werkgevers.

Zeeuwse werkgevers kunnen gratis hun vacatures, opdrachten en stages plaatsen, omdat wij een initiatief zijn van een stichting zonder winstoogmerk. Alleen voor een beperkt aantal optionele mogelijkheden, zoals extra opvallende Premium-plaatsingen, aanvullende diensten zoals targetting van onze werknemersdatabse en plaatsingen door uitzend- en werving- & selectiebureaus, vragen wij een geringe vergoeding. Het is ook mogelijk om automatisch door te plaatsen met behulp van een koppeling of API. En sinds enige tijd is het dankzij onze nieuwe Kandidaten-database ook mogelijk om een Online-CV's van (latent) werkzoekenden te bekijken en deze te benaderen.

ZeeuwseVacaturebank.nl is een initiatief van De Zeeuwse Connectie, ondersteund door diverse Zeeuwse werkgevers en organisaties, en richt zich op het bundelen van krachten met betrekking tot de Zeeuwse arbeidsmarkt en daadwerkelijke activatie op dat gebied. Wilt u ons ondersteunen, heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ben je een werknemer?

Bekijk vrijblijvend het aanbod of stel gratis je persoonlijke Jobalert in.

Ben je een werkgever?

Doe mee! Maak een account aan en plaats direct uw aanbod. Het is gratis.

Ben je een intermediair?

Doe mee! Maak een account aan en plaats voor € 29,- direct uw aanbod.