DB KeukenGroep

Contactgegevens

DB KeukenGroep


Contactpersoon:

Dhr. Izaak Wisse

0166 - 65 34 48


www.dbkeukengroep.nl

Werkgever

DB KeukenGroep

Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 7 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de after service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Elke vestiging heeft zijn eigen verkopers, orderverwerkers en monteurs. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben en het gezellig vinden om op vrijdagmiddag de frituurpan tevoorschijn te halen en/of samen een biertje te drinken.

Onze hoge klantscore (9,7 uit ruim 2100 reviews) valt op in Zeeland. In al ons werk streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Daarom adviseren wij onze showroombezoekers in alle rust en op een eerlijke en deskundige wijze. Uiteraard komen we al onze afspraken na: we doen wat we beloven! Klanten waarderen deze aanpak en daarom blijven we groeien.

In Zeeland hebben wij een tweetal vestigingen: Ardi Keukens in Sint-Annaland en Pelma Keukens in Goes. Vanwege groei van ons bedrijf zoeken wij voor beide vestigingen extra collega's.