De Persgroep

Contactgegevens

Adres:

De Persgroep

Edisonweg 42e

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Recruitmentteam Persgroep

088-0130 200


www.persgroep.nl

Werkgever

De Persgroep

 

Kun jij werken terwijl miljoenen mensen met je meekijken? Bij de Persgroep werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van de Volkskrant tot Autotrack, van Qmusic tot MyChannels.

Met 4 nationale en 9 regionale nieuwsmerken, ruim 140 huis-aan-huiskranten, radio en 10 digital only merken streven wij ernaar de meest toonaangevende en de grootste media uitgever van Nederland te zijn. Een ambitieuze werkgever met oog voor kwaliteit.

Medewerkers geven de Persgroep als werkgever gemiddeld een 8,3. Dit cijfer ligt ruim boven het landelijk gemiddelde. Daar zijn wij natuurlijk zeer trots op. Met name de inhoud van het werk, de prettige werksfeer en de goede arbeidsvoorwaarden worden hoog gewaardeerd. Jouw mening, als werknemer bij de Persgroep, is belangrijk voor ons, daarom vragen we regelmatig naar jouw werkbeleving. Onze ambitie om de tevredenheid hoog te houden stopt immers nooit.

Als je werkt bij de Persgroep zijn er natuurlijk doelen die we delen. Maar jij bepaalt zelf hoe je die doelen gaat bereiken. Daar ben je jong van geest en eigenwijs genoeg voor, toch?! Wij houden namelijk niet zo van meelopers. Geef ons maar je eigen mening, trek je eigen plan. Als het goed is, groeien we daar allemaal van.