Habufa Meubelen b.v.

Contactgegevens

Bezoekadres:

Habufa Meubelen b.v.

Slabbecoornweg 55

4691 RZ Tholen

Nederland


Postadres:

Metaalweg 15

5527 AE Hapert

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Jane Kraaijvanger

0497-389999


www.habufa.nl

Werkgever

Habufa Meubelen b.v.

Habufa Meubelen B.V. is een zeer succesvolle internationale handelsonderneming in meubelen. Zowel nationaal als internationaal heeft Habufa een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels.

 

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van onze medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars zijn de basis van het succes.

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Hapert waar momenteel 225 medewerkers werkzaam zijn. Daarnaast heeft Habufa nog een logistiek centrum in Tholen (80 medewerkers), een internationaal salesteam, kwaliteitsorganisatie wat betekent dat de totale Habufa-organisatie wereldwijd uit zo'n 450 enthousiaste medewerkers bestaat. 

 

Habufa Meubelen heeft zich tot doel gesteld om trend aktuele meubelen en woonkamer interieurproducten, voor een breed publiek toegankelijk te maken. Dat betekent dat Habufa Meubelen in eigen huis het design en ontwerp van al die producten voor zijn rekening neemt en deze producten via de eigen merken danwel onder de merknaam van de klant op de markt brengt.

 

De organisatie van Habufa kenmerkt zich door haar platte structuur en no-nonsense karakter. We zijn een typisch Brabants familiebedrijf waar met liefde en plezier hard gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel: optimale klanttevredenheid. Door korte communicatielijnen zijn wij in staat om snel te schakelen en ons tijdig aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Zeker in de huidige tijd is dat een absolute must. 

 

Van medewerkers wordt een proactieve houding verwacht en een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie, binnen en buiten het eigen vakgebied. Hierdoor waarborgen wij de creativiteit en dynamiek in onze organisatie.