Moio Beach

Contactgegevens

Bezoekadres:

Moio Beach

Vlamingpolderweg 3a

4506 HZ Cadzand-Bad

Nederland


Postadres:

Het heem 15

4511PL Breskens

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Dirk van Gilst

0117 392 180


www.moio.nl

Werkgever

Moio Beach

Energie

De zee, goed eten en drinken, sporten en dat alles in een mooie werkomgeving! Van werken bij Moio krijg je energie. Die energie kun ook je prima buiten werktijd kwijt, want een fulltime werkweek duurt bij ons 4 dagen. Je werkt in een team dat op elkaar is ingespeeld en elkaar blind vertrouwt. Waar lol maken, zorg en respect voor elkaar de standaard is. En waar we streven naar de beste beleving voor onze gast.

Kwaliteit

We houden ervan om onze gasten te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Onze gasten komen voor het uitzicht, de ontspannen sfeer en kwaliteit van de kaart. Waarbij alle gerechten vers bereid worden en gebruik wordt gemaakt van mooie streekproducten. Ook nemen onze koks je mee naar alle windstreken wat zorgt voor vele afwisselende gerechten. Dit alles zorgt er voor dat je bij Moio de ultieme strand dag zult beleven als gast en voor ieder een perfecte werkplek zal zijn.

Food & Fun

Moio is niet alleen een strandpaviljoen, het is ook sport. Veel vakantiekrachten combineren hun horecabaan met werken als sportinstructeur. Je vindt hier ervaren surfinstructeurs, vaste krachten en studenten die naast hun baan assisteren bij de strand-activiteiten. Zijn de golven goed? Dan kan er spontaan in de app-groep afgesproken worden dat we om 9 uur ’s ochtends over het strand zeilen.