De Kromme Spaak

Contactgegevens

Bezoekadres:

De Kromme Spaak

Dijkwelsestraat 22

4421AH Kapelle

Nederland


Postadres:

Dijkwelsestraat 22

4421AH Kapelle

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. DJ de Lange

0113343391


www.dekrommespaak.nl

Werkgever

De Kromme Spaak

De Kromme Spaak is een warm familiebedrijf, waar vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.In onze winkel heeft u alle ruimte om het aanbod aan fietsen en toebehoren rustig te bekijken. We zijn trots op het uitgebreide assortiment, zo vindt u bijvoorbeeld naast de bekende merken Batavus en Gazelle ook Giant, Bulls, Velo de Ville en Kalkhoff. Sterke kwaliteitsfietsen voor een redelijke prijs in elk segment.

Onze werkplaats

De Kromme Spaak beschikt over een moderne, servicegerichte werkplaats. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud aan  fietsen en E-bikes.  Ook onderhoudsbeurten voeren we snel en vakkundig uit. Wel raden we u aan van tevoren even een afspraak te maken, zodat we zeker alle tijd voor u hebben. Kleinere reparaties worden indien mogelijk direct uitgevoerd. Voor grotere reparaties kunt u kosteloos een vervangende fiets van ons bedrijf gebruiken.

Onze medewerkers

Wellicht kent u sommige van onze medewerkers al uit de winkel. Maar wist u dat er daarnaast nog  7 mensen in de werkplaats werkzaam zijn?  Wanneer u uw fiets bij ons brengt, zal deze door een van hen gerepareerd worden.