MST Groep

Contactgegevens

Bezoekadres:

MST Groep

Rapenburgweg 12

4365ND Meliskerke

Nederland


Postadres:

Rapenburgweg 12

4365ND Meliskerke

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Richard Matthijsse

+31(0)118-227 430


www.mstgroep.nl

Werkgever

MST Groep

MST Groep

Met de overtuiging dat we onze relaties in de machinebouw, automotive en speciale producten helpen hun trotse innovaties effectief te realiseren, groeit MST Groep uit Meliskerke gestaag. Kort gesteld zijn wij een ondernemend familiebedrijf, georiënteerd op engineering van bijvoorbeeld mobiele machines, met prototype matige werkplaats ondersteuning. Daarnaast hebben we als flexibele toeleverancier van maakdelen een brede klantenkring. Ons kernpunt is een zeer flexibele en functionele ontwerpfilosofie, gebaseerd op de laatste inzichten in software design als Agile. Hiermee realiseren wij optimale productificatie van nieuwe concepten. Niet alleen wat we realiseren is belangrijk, hoe we onze resultaten bereiken telt zwaar mee.

Vanuit praktisch oogpunt bedenken, ontwerpen, bouwen en testen we een range van producten. Van eenvoudige build-to-print onderdelen tot in steeds grotere mate build-to-specification van complete systemen en machines. De klant als creatief eigenaar kan zijn idee snel gebruiken of verkopen, met een hoog rendement op de investering. Dit doen wij in eigen huis of als consultant bij de klant. Concreet werken wij bijvoorbeeld aan assemblage equipment voor zware mobiele houtschredders, logistieke los en opslagsystemen voor veevoer en automatisch geleide industriële trucks.

Naast authentiek vakmanschap op praktisch en theoretisch vlak gebruiken we een uitgekiende combinatie van CAD- en informatiemanagementsoftware, digitale 3D-scanapparatuur en gekoppelde productiemachines zoals een geavanceerde 3D-waterjet en CNC-afkantpers.