Bever Innovations

Contactgegevens

Adres:

Bever Innovations

Techniekweg 2

4301 RT Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

HRM Bever

0111-453232


beverinnovations.com

Werkgever

Bever Innovations

Als producent van intelligente outdoor LED oplossingen met focus op de petrol-retail industrie, is Bever Innovations toonaangevend op het gebied van LED verlichtingsproducten voor tankstations. Bever Innovations is wereldwijd vertegenwoordigd middels zes buitenlandse vestigingen en onze producten worden geleverd in meer dan 80 landen aan o.a. Shell, BP, Q8 en Total.

Bever Innovations is groot geworden in intelligente LED-oplossingen voor de benzine-retailmarkt. In plaats van sec LED-displays en LED-armaturen levert het bedrijf sinds 1996 totaaloplossingen voor terrein, luifel, shop en prijzendisplays, waarbij een optimale zichtbaarheid, veiligheid en energiezuinigheid hand-in-hand gaan met eenvoudig beheer (op afstand). De afgelopen jaren zijn hier diverse nieuwe bedrijfstakken aan toegevoegd, waaronder de divisie Bever Innovations Industrial.
Onze LED-producten worden dan ook toegepast in de industrie. Een marktsegment, waar vaak extreme omstandigheden gelden. Omstandigheden waarin onze intelligente verlichtingsoplossingen perfect kunnen voorzien. In 2016 heeft de R&D-afdeling van Bever Innovations Horticulture twee nieuwe producten voor de horticulture sector ontwikkeld. Naar aanleiding van vragen uit de markt hebben wij een kweekconcept met geïntegreerde LED-verlichting geïntroduceerd, waarmee een stabiel groeiproces, een maximaal kweekoppervlak per vierkante meter kweekcel én een efficiënte logistiek worden geborgd.

Alle activiteiten omtrent productontwikkeling, inkoop, kwaliteitszorg en verkoop vinden plaats en/of worden gecoördineerd vanuit onze vestiging in Zierikzee. De productie en assemblage van onze LED producten vindt plaats bij verschillende sociale werkplaatsen in Zeeland. Naast de 45 medewerkers in Zierikzee, zijn er bij deze werkbedrijven in totaal bijna 200 mensen dagelijks aan het werk om de producten te vervaardigen. Je wordt onderdeel van een hecht team binnen de organisatie. De lijnen binnen de organisatie zijn kort waardoor je veel contact hebt met zowel directe collega’s als collega’s van andere afdelingen. Betrokkenheid en verantwoording binnen de organisatie zijn vanzelfsprekend evenals oplossingsgericht denken en handelen