Gemeente Kapelle

Contactgegevens

Bezoekadres:

Gemeente Kapelle

Kerkplein 1

4421 AA Kapelle

Nederland


Postadres:

Postbus 79

4420 AC Kapelle

Nederland


Contactpersoon:

HRM Gemeente Kapelle

140113


www.werkenbijkapelle.nl

Werkgever

Gemeente Kapelle

Kapelle is een bloeiende gemeente! Wij zijn een professionele organisatie. Belangrijk vinden we kwaliteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheid, maatwerk en veel plezier in je werk.

Onze ambtelijke organisatie staat niet stil. We zitten midden in een ontwikkeltraject ‘Kapelle in verandering’. Zo zijn we, samen met het bestuur, bezig om de inwoners meer partner van de gemeente te maken. Dat vraagt, zowel binnen als buiten onze organisatie, een andere manier van denken en werken.

Kom werken in de gemeente Kapelle!

Wilt u uw kennis en kwaliteiten optimaal benutten in een baan met veel verantwoordelijkheden binnen een professionele en ambitieuze organisatie? Dan bent u bij de gemeente Kapelle aan het juiste adres.

Bij de gemeente Kapelle doet u werk dat er werkelijk toe doet: uw werk heeft direct invloed op de leefomgeving van de inwoners van Kapelle. Samen streven we naar een transparante en dienstverlenende gemeente waarin het prettig wonen en werken is.

 

Vacatures Bevelandse gemeenten

De gemeente Kapelle werkt binnen het samenwerkingsverband Gemeenschappelijke Regeling (GR) de Bevelanden samen met de gemeenten Borsele, Goes, Noord-Beveland en Reimerswaal. De afdelingen P&O, ICT en Werk, Inkomen en Zorg (WIZ) zijn ondergebracht bij de GR de Bevelanden.