Langhenkel-Talenter

Contactgegevens

Bezoekadres:

Langhenkel-Talenter

Freddy van Riemsdijkweg 4

5657 EE Eindhoven

Nederland


Postadres:

Freddy van Riemsdijkweg 4

5657 EE Eindhoven

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Langhenkel Talenter, Recruitment team

030 774 0100


langhenkel-talenter.nl/

Werkgever

Langhenkel-Talenter

Onze professionals en adviseurs werken al 20 jaar elke dag aan de toekomst van Nederland. Dat doen zij ieder op hun eigen manier vanuit hun eigen specialisme. Wil jij het verschil maken? Je werkt bij wisselende opdrachtgevers aan maatschappelijk relevante projecten. Hierdoor heb je steeds weer de mogelijkheid om richting aan je carrière te geven, mét de zekerheid van een vast dienstverband.

Uiteraard zoeken we samen naar de beste opdracht om jouw loopbaan vorm te geven en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Sterker nog, wij vinden dat ontzettend belangrijk. Bij onze eigen Academie mag je kosteloos diverse functie- of vakgebied-gerelateerde en gecertificeerde trainingen volgen.

BEN JIJ EEN TOEKOMSTMAKER?

Als toekomstmaker bij Langhenkel-Talenter ben je iedere dag van betekenis voor mens en maatschappij. Je werkt aan maatschappelijk relevante opdrachten voor onze opdrachtgevers bij de overheid. Heb jij de ambitie om het verschil te maken? En de persoonlijkheid om het Nederland van morgen mee vorm te geven? Houd je van dynamiek en wil je blijven groeien? Dan ben jij een echte toekomstmaker!