Goodday Hospitality Services

Contactgegevens

Adres:

Goodday Hospitality Services

Stadhouderslaan, 9

2517 HV 's-Gravenhage

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Grace Tielman

070-8200269


www.goodday-hospitality.nl

Werkgever

Goodday Hospitality Services

 

GoodDay Hospitality voor hartverwarmende service

U zoekt excellente service, een visitekaartje dat indruk maakt, hostesses die uw gasten enthousiast en hartelijk begeleiden?

GoodDay medewerkers zien dienstbaarheid als hun missie. Dienstbaarheid als onderscheidend vermogen. Het onderscheid zit ‘m in oprechte interesse, in het keer op keer maken van connectie met de gast, dat maakt de GoodDay-er een hartverwarmende gastgever.

De GoodDay medewerkers zorgen ervoor dat uw evenement een onverwachte en uitzonderlijke ervaring wordt.
Excellente service met plezier bezorgen, maakt dat een gewone dag voor de gast een bijzondere wordt.

Goodday Hospitality Services, een professioneel hostess bureau, opgericht in 2010 om partner te zijn in het beheren en uitvoeren van hospitality bij events, partijen, concerten, congressen en front office desks. Het gevoel en de beleving van gastvrijheid zit in het DNA van Goodday en haar medewerkers. Gastvrijheid maakt dat gasten niet alleen tevreden zijn, ze komen ook graag terug en worden ambassadeurs van uw organisatie. Net die extra aandacht, de gasten verrassen, daar gaat het om!

De dames en heren zijn woonachtig door heel Nederland, zodat zij snel en adequaat op elke opdracht in Nederland ingezet kunnen worden. De meeste hostesses komen vanuit de luchtvaart –en toeristische branche, hebben ervaring met ontvangst, garderobe, registratie en begeleiden van ( V.I.P ) gasten. Zij werken op beurzen, (sport) evenementen, festivals, concerten en congressen en zijn graag HET visitekaartje van uw organisatie.

Op dit moment staan ruim 525 hostesses bij ons ingeschreven, die zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend beheersen. Tevens spreken de meeste dames ook nog een vreemde taal.