Contactgegevens

La Casa D'Oro


Postadres:

Oeverzwaluw 17

4611GD Rilland

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Veerle Leeuwenburg

0031616924321


www.la-casa-doro.com

Werkgever

La Casa D'Oro

La Casa D'Oro is als bedrijf gevestigd in Zeeland en specialiseert zich op unieke wijze  op het  interieur- en ambachtengebied. Door het ontwerpen en maken van exclusieve en kleurrijke concepten drukt La Casa D'Oro op  haar eigenzinnige  manier een stempel op de internationale interieur- en bedrijvenwereld.

Tijdens haar onuitputtelijke zoektocht naar nieuwe markten en uitdagingen, is 1 van haar sleutels tot succes de samenwerking met andere zelfstandigen.  Aangezien La Casa D'Oro het "klant is koning"- begrip hoog in het vaandel draagt, geeft zij graag de voorkeur om als franchisegever te werken.

Als innovatief bedrijf begrijpt La Casa D'Oro volop dat uw energie, uw zin voor verkopen en u willen voortbewegen als professioneel ondernemer , uw drijfveren zijn om te slagen.

Toch wenst u graag dat de ondernemingshorden minder hoog zijn, uw ondernemersdoel korter binnen uw bereik ligt en uw droom als succesvol ondernemer realiteit wordt.

La Casa D'Oro ondersteunt u graag op alle vlak  en kijkt ernaar uit om samen met u nieuwe horizonten te ontdekken. Want samenwerken werkt !

Interesse ? Mail ons vrijblijvend uw c.v.  en de reden waarom u graag met ons wil samenwerken, naar la.casa.doro.interieur@gmail.com en wij nemen telefonisch contact met u op voor een eerste vrijblijvend  informatief telefonisch gesprek.  

Neem ook alvast eens een kijkje op onze website www.la-casa-doro.com

 Wij kijken uit naar uw reactie.