The Holy Spiritus bv

Contactgegevens

Adres:

The Holy Spiritus bv

Hoofdstraat 4

4564AP Sint Jansteen (Hulst)

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Tom Genbrugge

+31640171104


www.theholyspiritus.com

Werkgever

The Holy Spiritus bv

The Holy Spiritus bv, gevestigd in de voormalige kerk van Sint Jansteen (Hulst) produceerd er  Cider, Mede, Likeuren en Distillaten. Deze producten zijn Zeker Zeeuws goedgekerud. Sinds kort is The Holy Spiritus bv ook id van de Coöperatie Zeker Zeeuws. Het tweede merk dat we in portefeuille hebben is Ewan en Ewyn, daaronder brengen we vn. producten naar buiten waarvan de grondstof niet uit Zeeland komt en of door bevriende partijen geproduceerd werd. Tevens werken we ook onder private label.

Naast productie van dranken hebben we een R&D afdeling die zich bezighoud met samenwerkingen met scholen, universiteiten en andere bedrijven, zowel in Nederland als in België om bepaalde toepassingen in de toekomst te gaan vermarkten.

derde luik is dat The Holy Spiritus organisator is van Streekprodcutenmarkten, de eerste aterdag van de maand op eigen locatie, medeinitiatiefnemer is van de derde zaterdag op de Bierkaai (Hulst). Tijdens de zomervakantie hebben we avondmarkten georganiseerd op eigen locatie.

Voor de verdere uitbreiding is er een depot in België voorzien.