Van Wijck Verpakkingen

Contactgegevens

Bezoekadres:

Van Wijck Verpakkingen

Hughersluys 25

4536 HM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 1

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nicole van Wijck

0115-612498


www.vanwijckverpakkingen.nl

Werkgever

Van Wijck Verpakkingen

Van Wijck Verpakkingen is een echt familiebedrijf van 3 generaties, opgericht in 1926 en gevestigd in Terneuzen. We zijn onderdeel van een nationaal netwerk aan groothandelaren in Nederland en België. Wij leveren allerlei soorten verpakkingen bij een enorm breed scala aan klanten (horeca, industrie en detailhandel, webshops etc.) vooral in Zeeuws-Vlaanderen, maar ook Zeeland en soms ook Belgisch Vlaanderen.

We maken weinig tot geen reclame, maar we zijn welbekend in Zeeuws-Vlaanderen. Naast een oud klantenbestand (sommigen zijn dat al tientallen jaren), komen hier vele klanten komen via mond-tot-mond-reclame. Informeel, hartelijk en persoonlijk leveren wij alles van bakjes aan de Chinees tot cadeaupapier aan de detailhandel, kartonnen dozen, alles voor restaurants en de frituur.

Het team is niet groot, maar daardoor is het mogelijk om een uitgebreid takenpakket te krijgen. We groeien op dit moment een beetje uit ons jasje, dus hopelijk zitten we binnen een paar jaar in een groot mooi nieuw pand in de omgeving van Terneuzen Tot nu toe doen we het even op de Hughersluys waar we verstopt zitten tussen het oude distributiecentrum van PostNL en de Boerenbond.