CZAV

Contactgegevens

Bezoekadres:

CZAV

Oostelijke Kanaalweg 5

4424 NC Wemeldinge

Nederland


Postadres:

Postbus 402

4460 AV Wemeldinge

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Stefan van der Linden

0113-629000


www.czav.nl

Werkgever

CZAV

De organisatie CZAV

CZAV (Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging U.A.) in Wemeldinge is dé agrarische coöperatie in Zuidwest-Nederland waarbij ruim 3000 actieve agrarische ondernemers in de akkerbouw, bloembollenteelt, veehouderij en fruitteelt zijn aangesloten. Vanaf onze start in 1929 hebben wij een grote betrokkenheid bij onze leden en staat het belang van het leveren van een meerwaarde voor bedrijfsrendement van de leden voorop. Om dit te bereiken, werken we binnen CZAV nauw samen om de positie van CZAV sterk te houden en te maken. Door de platte organisatie werken we met korte communicatielijnen en kunnen hierdoor snel inspelen op vragen en ontwikkelingen.

Onze kernwaarden zijn: klantgerichtheid, kostprijs en kennis.

Een belangrijke activiteit van CZAV is de inname, opslag en het vermarkten van granen, zaden en peulvruchten. Verder leveren wij aan agrarische ondernemers, loonwerkers, samenwerkingspartners en andere groothandelsklanten onder andere meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, veevoeders, zaaizaad, pootgoed, aardolieproducten en bedrijfsartikelen.

Bij CZAV werken 165 enthousiaste en deskundige medewerkers die samen “het gezicht” van CZAV vormen. Dit doen zij in een open en vriendelijke werksfeer en een zeer dynamische werkomgeving. De werkzaamheden ontwikkelen zich met de seizoenen mee. Door de relatie met het groeiseizoen en daarmee de gevolgen van de weersomstandigheden, moeten we op, soms onverwachte, momenten tot extra actie overgaan.

Het kernwerkgebied wordt gevormd door de provincies Zeeland, Brabant en Zuid-Holland.

In dit gebied hebben wij 20 vestigingspunten waarvan 11 punten in eigen beheer en 9 punten in beheer bij derden. Hiervan vormen vier vestigingen de centrale logistieke centra: Wemeldinge (graan, zaaizaadbedrijf; vloeibare brandstoffen), Dinteloord (graan, vaste en vloeibare meststoffen, stukgoed), Axel (graan) en Middelburg (vaste meststoffen).  De inname van graan vindt op regio locaties blijven plaats.

Om de positie van CZAV te versterken hebben wij diverse samenwerkingsverbanden of deelnemingen in andere bedrijven die direct aansluiten op de bedrijfsvoering van de CZAV. Deze deelnemingen versterken de inkoop- of verkooppositie op de groothandelsmarkt of verruimen het vakkennisniveau.