Veranda Zeeland

Contactgegevens

Adres:

Veranda Zeeland

De Stekelweie 2

4353 RX Serooskerke

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. José Mallie

0118-853055


verandazeeland.nl

Werkgever

Veranda Zeeland

Veranda Zeeland uit Serooskerke is uw complete en professionele leverancier van veranda’s, tuinkamers, carports en schuttingen. Wij beschikken over een uitgebreidt assortiment en een zeer ruime showroom. Heeft u wensen voor een overkapping, tuinkamer of wilt u de bestaande overkapping uitbreiden met bijvoorbeeld glazen schuifwanden? Onze deskundige medewerkers geven u graag persoonlijk advies. 

Merken Verasol en BOzARC
Een veranda of tuinkamer heeft vele voordelen. De populariteit ervan is de laatste jaren enorm toegenomen. Wij leveren veranda's van de merken Verasol en BOzARC. Deze veranda's en tuinkamers zijn betaalbaar en van een perfecte kwaliteit. Veranda Zeeland biedt u drie modellen veranda’s van het merk Verasol. De Greenline veranda, Profiline veranda en de Highline CUBE. Ook van het merk BOzARC bieden wij overkappingen in verschillende modellen. Tuinkamers zijn er in aluminium en met glazen schuifdeuren.

Naast veranda’s en tuinkamers levert Veranda Zeeland ook carports in diverse modellen en uitvoeringen. Ook behoren kunststof en aluminium schuttingen tot het assortiment. Deze schuttingen zijn bijvoorbeeld ook weer in te zetten als zijwand voor uw veranda of tuinkamer.