Bolton Adhesives

Contactgegevens

Bezoekadres:

Bolton Adhesives

Dr. A.F. Philipsstraat 9

4462 EW Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 160

4462 AD Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Elianne Totté

+31 (0) 88 3235 700


www.boltonadhesives.com

Werkgever

Bolton Adhesives

Van papier en karton tot leer, stof en hout; van beton en porselein tot metaal en kunststof, er is vrijwel niets dat niet kan worden gelijmd met de producten van Bolton Adhesives. Met verkoop in meer dan 125 landen over de hele wereld ontwikkelt Bolton Adhesives producten die voldoen aan elke lijmbehoefte thuis, op kantoor, op school en voor doe-het-zelf- en professionele doeleinden. Wereldwijd denken in combinatie met lokale kennis garandeert een succesvolle marktbenadering.

De onderscheidende merken van Bolton Adhesives hebben wereldwijd een solide reputatie opgebouwd: UHU is in veel landen over de hele wereld een beroemd handelsmerk geworden voor papierlijm en Bison is een bekend gezicht geworden in de consumentenwereld van kleefstoffen en kitten in veel Europese landen. Griffon is het internationale professionele merk voor de vakman. Bolton Adhesives is overigens meer dan alleen lijmen: Air Max vochtvreters zijn toonaangevend in verschillende Europese landen.

Het uitgebreide productportfolio van Bolton Adhesives omvat lijmen voor alle doeleinden, lijmstaven, superlijmen, montage- en houtlijmen, behanglijmen, PVC-lijmen, kitten en vochtvreters. Om de juiste eindgebruikers te bereiken, zijn onze producten te vinden bij verschillende soorten detailhandelaren, van supermarkten, drogisterijen, doe-het-zelfzaken, en bouwmarkten tot gespecialiseerde professionele groothandels.