Kraakman

Contactgegevens

Bezoekadres:

Kraakman

Hoofdplaatseweg 1b

4521PE Biervliet

Nederland


Postadres:

Postbus 2

4470 AA Wolphaartsdijk

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Jolien d\' Haens - Barbé

0620599419


www.kraakman.com

Werkgever

Kraakman

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een stuk van Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge.

Naast ons John Deere dealerschap onderscheiden wij ons door het voeren van een breed pallet aan A-merken zoals Volvo Construction Equipment, Beco, Manitou, Avant, AVR en Still heftrucks en Stihl.

Wij leveren onze service en producten aan de zakelijke en particuliere klant. Van tractoren tot gereedschappen, van aardappelrooiers tot grasmaaiers en van fairwaymaaiers tot bladblazers. Voor elke klus hebben wij de juiste machine!

Kraakman gaat voor kwaliteit en professionaliteit. De werkplaatsen zijn voorzien van de modernste productiemiddelen, zoals uitleesapparatuur, bovenloopkranen en vacuümpompen om olie te verversen en heel veel meer.

De magazijnen zijn goed georganiseerd en onze magazijnmedewerkers verlenen directe service aan de klanten. Onze medewerkers worden goed opgeleid en bijgeschoold onder het motto: ‘De techniek staat niet stil, dus wij ook niet!’. Het streven van ons team, wat bestaat uit 260 medewerkers, is het verlenen van een snelle en zeer deskundige service.