Constructiebedrijf van Vugt

Contactgegevens

Adres:

Constructiebedrijf van Vugt

Dokweg 2

4511 PW Breskens

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Peter van Vugt

0117381426


www.vanvugt.nl

Werkgever

Constructiebedrijf van Vugt

Constructiebedrijf van Vugt, gevestigd in Breskens, is een breed opererend bedrijf dat een ruime klantenkring heeft opgebouwd en in meerdere sectoren actief is.

We beschikken over een machinepark dat aan de wensen van onze klanten voldoet en over vakbekwame medewerkers die alle gangbare technieken in huis hebben en beheersen. Door het samenspel van machine en mens, een representatieve uitstraling, klantgerichtheid en kwaliteit hebben wij een klantenkring opgebouwd die bestaat uit gerenommeerde bedrijven waar we trots op zijn.

In ons bedrijf is men op de hoogte van de laatste, moderne lastechnieken. Wij maken voornamelijk gebruik van MIG/MAG- en TIG lasprosessen. Voor het maken van onderdelen en of producten uit plaatmateriaal maken wij veel gebruik van gelaserd voorbewerkt materiaal. Wij zijn in het bezit van diverse plaatbewerkingsmachines.

Daanaast zijn we gespecialiseerd in klein en middelgroot verspanend werk. Hiervoor beschikken wij over een machinewerkplaats die uitgerust is met 2 draaibanken, 1 CNC draaibank, freesbank, CNC freesbank, kotterbank, radiaalboormachine, kolomboormachines, tapmachine en brootsinstallatie.

Deze machinewerkplaats dient tevens als ondersteuning voor onze constructie- en apparatenbouwactiviteiten.