Huys van Roosevelt

Contactgegevens

Bezoekadres:

Huys van Roosevelt

Raadhuisstraat 13

4698AJ Oud-Vossemeer

Nederland


Postadres:

Raadhuisstraat 13

4698AJ Oud-Vossemeer

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Bas Quist

0657506815


www.huysvanroosevelt.nl

Werkgever

Huys van Roosevelt

V

Huys van Roosevelt is het epicentrum van de ‘Roots van the Roosevelts’, het sfeervolle dorpje Oud-Vossemeer. Oud-Vossemeer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale publiekstrekker, wat te danken is aan het feit dat de voorouders van de oud-presidenten van Amerika, Theodore en Franklin Delano Roosevelt en diens echtgenote Eleanor Roosevelt, uit het dorp afkomstig zijn. Dit feit wordt met trots uitgedragen in Zeeland, vooral tijdens de 2-jaarljkse uitreiking van de 4-Freedoms Awards. Het culturele Themacentrum Roosevelt is opgezet in Oud Vossemeer, dat -vanwege deze drie legendarische wereldleiders- van alle Nederlandse plaatsen de meeste invloed op de wereldgeschiedenis heeft gehad.
U kunt bij Huys van Roosevelt in een ontspannen sfeer eten, drinken en genieten. Daarvoor kunt u terecht in onze knusse brasserie beneden of in het sfeervolle restaurant op de bovenverdieping. Maar ook op ons zonovergoten buitenterras is het bijzonder goed toeven. Op zomerse dagen is het bovendien prima toeven op ons grote balkonterras, waar u van een prachtig uitzicht kunt genieten. U kunt bij het Huys in een inspirerende entourage bourgondisch genieten van alle mogelijke spijzen en dranken, met de nadruk op streekprodukten. Proef ook ons veelgeprezen Rooseveltbier of onze Roosevelt-likeuren.
Vanuit Huys van Roosevelt worden diverse prachtige toeristische arrangementen georganiseerd, die gerelateerd zijn aan de ‘Roots van de Roosevelts’ en waar u door de boeiende manier van story-telling zowel wordt geamuseerd als geïnformeerd .
Verder is het inspiratiecentrum op de 1e verdieping een prima uitvalsbasis voor uw (zakelijke) groeps-arrangementen. De omgeving is doordrenkt van de wijsheden van Theodore, Eleanor en Franklin Delano Roosevelt, kortom een inspiratievolle zaal waar u uw groepsbijeenkomsten kunt combineren met culinair genieten! Want in Brasserie/Restaurant Huys van Roosevelt kunt u natuurlijk ook in een ontspannen sfeer op niveau eten, drinken en genieten.

Oud-Vossemeer heeft een goede bereikbaarheid op 5 minuten van de A4 en een centrale ligging op een half uur rijden van Rotterdam, Antwerpen, Breda en Middelburg/Vlissingen.

Wij weten zeker dat ook ú zich heel snel bij ons thuis zult voelen. Huys van Roosevelt heet u van harte welkom!