Zorgonderneming EQuiMio

Contactgegevens

Adres:

Zorgonderneming EQuiMio

Annavosdijk 6

4697 PB Sint Annaland

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Eefke Bastianen

0616418258


www.equimio.nl

Werkgever

Zorgonderneming EQuiMio

Zorgonderneming EQuiMio is een kleinschalige, innovatieve organisatie waar kind/jeugd en volwassenen met een licht verstandelijke beperking, opvoedings- en psychiatrische problematiek zich kunnen ontwikkelen. 

We bieden met behulp van de natuur om ons heen, de paarden en de honden een veilige omgeving, waarin een ieder mag groeien, leren en trainen om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doen we door onze 7staps EQuiMio Methodiek, gebaseerd op de logische niveaus van ‘Bateson’. 

Wij vinden dat er voor iedereen een plaats moet zijn om zichzelf te ontwikkelen. Te ontwikkelen tot een mens dat leeft vanuit haar eigen kracht, dat weet wat haar talenten zijn en dat weet hoe zij daarmee kan bijdragen een gezondere wereld. 

EQuiMio heeft een multidisciplinair begeleidings/behandel-team. Dat wil zeggen dat de hulpverleners binnen het team verschillende expertise en opleidingsachtergronden hebben. Het team bestaat uit sociaal pedagogische hulpverlening, individuele en groepsbegeleiding, skj-geregistreerde hulpverleners, equitherapeuten (animal assisted coaching) en een orthopedagoog. Hierdoor leveren wij kwaliteitszorg en genereren wij een praktisch en gevarieerd begeleidingsaanbod, waarbij we telkens inspelen op de persoonlijke behoeften van onze deelnemers.