JK Translate

Contactgegevens

Bezoekadres:

JK Translate

Burg. Maarleveldstraat, 7

4521BJ Biervliet

Nederland


Postadres:

Burg. Maarleveldstraat 7

4521 BJ Biervliet

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Johannes van Buren

0640072398


www.jktranslate.com

Werkgever

JK Translate

JK Translate in Bievliet heeft sinds de oprichting een fenomenale groei doorgemaakt; als vertaalbureau is JK Translate wereldwijd actief en verzorgt (beëdigde) vertalingen voor bedrijven en particulieren en beschikt over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde vertalers overal ter wereld. De initiële waarden en visie zijn echter niet losgelaten; JK Translate onderscheidt zich van andere vertaalbureaus vanwege de korte communicatielijnen. We kennen al onze vertalers persoonlijk en onze klanten hebben altijd één aanspreekpunt binnen ons projectteam; snel, efficiënt en persoonlijk.

Onze zeer persoonlijke benadering van elke afzonderlijke vertaling wordt aangevuld door het feit dat we een groot aantal aanvullende diensten aanbieden. Daarbij is JK Translate bijzonder omdat we uitdagingen niet uit de weg gaan en uitzonderlijke vertalingen leveren.

De grote groep ervaren en enthousiaste vertalers en native speakers vormt het kloppend hart van het bureau. Omdat JK Translate vertalingen in alle talencombinaties aanbiedt, is het een zeer diverse groep mensen die allemaal hun eigen cultuur en gedachtegoed inbrengen. Dit is de sleutel tot het succes van JK Translate: bruggen slaan tussen mensen, landen en culturen, met uitzonderlijk goede vertalingen als resultaat.