Dumaco 's-Gravenpolder

Contactgegevens

Bezoekadres:

Dumaco 's-Gravenpolder

4

4431 NL 's-Gravenpolder

Nederland


Postadres:

4

4431 NL 's-Gravenpolder

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Armando Langebeke

0113313233


www.dumaco.com

Werkgever

Dumaco 's-Gravenpolder

Leverancier van vandaag, partner voor de toekomst!

Lasersnijden van diverse plaatmaterialen

Dumaco ’s-Gravenpolder is opgericht in 1998. De kern van deze vestiging bestaat uit het lasersnijden van diverse plaatmaterialen. Sinds 2014 heeft de vestiging ook de mogelijkheid om buislaserwerk te produceren door het plaatsen van de eerste van de drie buislasers.

‘s-Gravenpolder staat garant voor een lange termijnrelatie met onze klanten waarin wij investeren middels technische en persoonlijke ontwikkelingen. Groei in kwaliteit, efficiëntie en machines heeft geresulteerd in meer capaciteit om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Constant investeren we in nieuwe plaatlasers, kantbanken en buislasermachines, zodat we onze klanten met de nieuwste techniek kunnen bedienen.

Door de diversiteit van machines binnen de vestiging ‘s-Gravenpolder is het mogelijk een grote hoeveelheden aan producten te lasersnijden, zetten, walsen en af te bramen. Uiteraard de meest voorkomende soorten als staal, rvs en aluminium.

Door middel van ketenintegratie binnen Dumaco is het ook mogelijk binnen deze vestiging om de klanten te voorzien van subassemblages en totaalproducten.