People's Business

Contactgegevens

Adres:

People's Business

Mahlerlaan 5

4462 KD GOES

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Ellen Oele

06-45257501


www.pbusiness.nl

Uitzend of intermediair

People's Business

Professioneel en betrokken HR Advies

Personeelszaken zijn divers en complex. People’s Business geeft helder en eerlijk HR Advies op maat en zorgt voor een correcte, mensgerichte uitvoering. Tijdelijk extra HR-expertise nodig? People’s Business is kundig en flexibel en biedt HR-ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Actueel advies voor een toekomstbestendige organisatie

Snelle veranderingen in de economie, samenleving en fiscale wet- en regelgeving hebben impact op uw organisatie. Ze stellen u voor uitdagingen. People’s Business weet hoe belangrijk een helder HR-beleid en een correcte uitvoering in deze context is. Het is ons doel om hier binnen uw organisatie aan bij te dragen en samen met u te werken aan het succes en de toekomstbestendigheid van uw bedrijf.

Antwoord op uw vragen

Hoe voer ik veranderingen door? Wat heb ik nodig? Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Hoe houd ik mijn medewerkers betrokken? Op deze en andere HR-vragen geeft People’s Business antwoord. We kijken kritisch naar uw organisatie, geven helder advies – vanzelfsprekend gebaseerd op de nieuwste wet- en regelgeving –, schakelen snel en gaan effectief te werk.