Boutique Domburg

Contactgegevens

Adres:

Boutique Domburg

't Groentje 3

4357BC Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. S. van Golen

0118-586664


www.boutiquedomburg.com

Werkgever

Boutique Domburg

Onze multibrandwinkel voor dames en heren bevindt zich in de pittoreske badplaats Domburg, op slechts 200 meter van het strand. We kiezen zorgvuldig de merken die we verkopen; die je kunt dragen tijdens een heerlijke strandwandeling, neerstrijken op een terrasje of heerlijk dineren in Domburg. Onze verkoopstylisten staan altijd voor je klaar met advies onder het genot van een kopje koffie of een koud glas wijn! We verwelkomen je elke dag van de week.

Tien redenen om bij Boutique Domburg te werken 

  1. Verschillende taken: Of je nu enorme verkoopskills hebt, een gevoel voor styling of ervan houdt om een magazijn perfect op orde te brengen of orders perfect te laten verlopen. Bij Boutique Domburg doe je wat bij je past en maakt jouw vakkundigheid het verschil.
  2. Geen dag is hetzelfde: Je werk wordt nooit saai. Het ene moment plaats je een outfitpost op Instagram en het volgende moment help je een klant in de winkel. 
  3. Je werkt tussen de mooiste artikelenBen je gek op kleding. Of de laatste mode? Hou je van design? Waarom zou je van je hobby niet je beroep maken?
  4. Wel of geen kantoorbaan? Winkel of webshop? De keuze is aan jou! Er zijn in de detailhandel net zulke uitdagende banen in de winkel als op kantoor!
  5. Je bent op de hoogte van de nieuwste trendsJij bent de expert! Ook je vrienden weten jou te vinden voor tips hoe ze hun nieuwe outfit moeten uitzoeken of welke jeans goed staat. 
  6. Je werkt samen met mensen/collega’s: En dat is vaak gezellig, want winkelmedewerkers zijn doorgaans zeer sociaal ingesteld. 
  7. Plezier maakt plezier: Doordat je mensen gelukkig maakt, word je dat zelf automatisch ook. 
  8. Je tovert een lach op iemand zijn gezicht: En wat is er mooier dan dat? Wat geeft er meer voldoening dan een glimlach? 
  9. Leuke personeelskortingen: Kijk, dat is ook fijn, toch? Je shopt altijd goedkoper dan de rest van de wereld. 
  10. Gevarieerde werktijden: 9 tot 5 niks voor jou? In de retail heb je volop banen waarbij je een stuk flexibeler bent.