Technische Unie B.V.

Contactgegevens

Technische Unie B.V.


Contactpersoon:

Mevr. Barbara van Veenendaal

020 545 0345


www.werkenbijtu.nl

Werkgever

Technische Unie B.V.

Technische Unie is marktleider in het leveren van installatiematerialen. Als technische groothandel leveren we meer dan één miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Team

Met een team van 2.000 collega's willen we met de beste dienstverlening onze klanten maximaal ontzorgen, online en offline. We investeren continu in nieuwe oplossingen en in onze eigen ontwikkeling. We bieden uitdagingen aan professionals in een dynamische wereld.

Trots

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Het succes zit onder andere in onze slimme logistiek. Want we werken dan ook met de nieuwste systemen. In totaal zijn we met 2000 enthousiaste collega’s. En we zijn trots op onze hoge medewerkertevredenheid.

Veilig

We besteden veel tijd en aandacht aan de veiligheid en gezondheid van onze collega’s. Zo krijg je als nieuwe collega’s een uitgebreid introductieprogramma. Je wordt bij ons speciaal getraind voor je nieuwe functie en leert veilig en verantwoord te werken.