Colosseum Dental Benelux

Contactgegevens

Adres:

Colosseum Dental Benelux

De Waard 5k

4906 BC Oosterhout

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment Colosseum Dental Benelux

0162 - 48 28 70


www.colosseumdental.nl/

Werkgever

Colosseum Dental Benelux

Een leven lang...

Bij Colosseum Dental Benelux willen we iedereen de mogelijkheid geven op een gezond en gelukkig leven. En daarom focussen we juist op onze langetermijnvisie. Wij willen een partner zijn voor onze patiënten en onze medewerkers; in iedere levensfase met de daarbij behorende behoeftes.

Onze visie

Wij willen de eerste keuze zijn voor patiënten en mondzorgprofessionals. 

Onze missie

Het is onze missie om moderne, hoogwaardige tandheelkundige diensten te leveren in het belang van patiënten, werknemers en aandeelhouders, waarbij we altijd streven naar groei en perfectie.

De praktijken

Colosseum Dental Benelux heeft moderne praktijken waar naast algemene tandheelkunde ook diverse specialismen worden aangeboden. Op deze manier kunnen wij onze patiënten bij alle tandheelkundige vraagstukken van de beste mondzorg voorzien.

De Colosseum Dental Group

Colosseum Dental Benelux is onderdeel van Colosseum Dental Group, de grootste dentale zorgverlener van Europa, met meer dan 800 tandartspraktijken in 11 Europese landen waar ruim 10.000 collega’s werken.

We zijn onderdeel van een familiebedrijf, de Jacobs Holding, die met een langetermijnvisie in de tandheelkunde is gestapt. De enige economische begunstigde van de Jacobs Holding is de Jacobs Foundation.