Dierenkliniek Middelburg

Contactgegevens

Adres:

Dierenkliniek Middelburg

Korte noordstraat 61

4331CH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Georgina Schipper

0118637077


www.dedierenkliniek.nl

Werkgever

Dierenkliniek Middelburg

VACATURE PARAVETERINAIR


In verband met het vertrek van een collega komt er per direct in ons leuke en hechte team ruimte vrij voor een nieuwe enthousiaste en gedreven allround paraveterinair. Het gaat om de invulling van 2 á 3 dagen per week, waarbij de uren in overleg ingedeeld worden.

Uiteraard bied je als paraveterinair tijdens de diensten ondersteuning aan de dierenartsen bij de behandeling van eerstelijns (spoed)patiënten binnen kantooruren. Ook heb je de verantwoordelijkheid over baliewerkzaamheden en ben je het eerste aanspreekpunt voor de eigenaren.


Functie-eisen

Je bent een paraveterinair met een passie voor de behandeling van patiënten en alles wat daarbij komt kijken.

Als paraveterinair bij Dierenkliniek Middelburg

▪ heb je met succes je opleiding ‘paraveterinair’ afgerond en reeds enkele jaren ervaring als paraveterinair; (net afgestudeerd ook zeker welkom)
▪ maak je het verschil voor mens en dier;
▪ ben je in staat zelfstandig patiënten te verplegen;
▪ los je onverwachte problemen samen met je collega’s op;
▪ beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je stressbestendig en flexibel;
▪ werk je volgens rooster van maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur & 20.00 uur, vrijdag tussen 8.00 uur & 17.00 uur en op rotatie in weekenddiensten.
▪ wil je je als paraveterinair verder ontwikkelen op een breed paraveterinair gebied.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,3 - 0,5 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 1814.13,- en maximaal € 2287.14  bruto per maand bij een fulltime dienstverband.(conform CAO Dierenartsassistenten) Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld. Verder bied Dierenkliniek Middelburg voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling en nascholing. Voor meer informatie of vragen kan er gemaild worden naar dierenartsggschipper@gmail.com

Dierenkliniek Middelburg
Korte Noordstraat 61
4331 CH Middelburg
0118-637077
www.dedierenkliniek.nl

Werk-/denkniveau

MBO