De kleine toren van Baarland

Contactgegevens

Adres:

De kleine toren van Baarland

Nieuweweg 3

4435 AB Baarland

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jelle Capelle

0113634187


www.dekleinetoren.nl

Werkgever

De kleine toren van Baarland

De Kleine Toren, restaurant in Zeeland

Verscholen in de Zeeuwse polders, tussen Goes en Middelburg, bevindt zich Baarland. Eén van de mooiste dorpen van Zuid-Beveland, op loopafstand van de Westerschelde. In de voormalig gereformeerde kerk is Restaurant De Kleine Toren gevestigd.

Streekproducten horend bij het seizoen

Chefkok Dennis van Nispen maakt zoveel mogelijk gebruik van streekproducten horend bij het seizoen. De liefde en passie proeft en ziet u terug in zijn gerechten. Gasten kunnen zich bijvoorbeeld laten verwennen met het menu van de chef, welke uit te breiden is tot 6 gangen. Afhankelijk van het seizoen worden er ook thema menu’s geserveerd zoals Oosterscheldekreeft, fruits de mer en wild. Naast de menu’s kan er ook een keuze maken uit de à la carte gerechten.

Wijn en spijs

Maitre en sommelier Jelle Capelle zorgt voor het gastheerschap en de verrassende wijn en spijscombinaties. Er worden meer dan 15 wijnen per glas geschonken, zodat bij ieder gerecht een passend glas geschonken kan worden. Ook op de wijnkaart vindt u zowel de klassieke wijnen als onbekende verrassingen.

Na de overname door Dennis en Jelle heeft het restaurant recent een metamorfose ondergaan. De kenmerkende elementen van het gebouw zijn bewaard gebleven, en vormen één geheel met het interieur. Ook de elementen van het dorp Baarland komen terug in de muurschildering. Door de warme kleuren en materialen heeft het restaurant een luxe uitstraling gekregen en de ruime tafelopstelling zorgt voor comfort en privacy.

 

De kennis en vakmanschap van zowel de heren als het team zorgen voor een aangename combinatie tussen kwaliteit, smaak en beleving, zoals puur genieten hoort te zijn.

Ook diverse media zoals kranten en vakbladen schenken aandacht aan De Kleine Toren van Baarland, wat resulteerde in recensies om trots op te zijn. Hierdoor weten gasten uit zowel binnen- als buitenland het restaurant te vinden.