BouwPartner/Mijn Thuis Renesse

Contactgegevens

Adres:

BouwPartner/Mijn Thuis Renesse

Duinzoom 2

4325 HA Renesse

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Andrea Bus

0111-462142


www.mijnthuis.nl/renesse

Werkgever

BouwPartner/Mijn Thuis Renesse

Niemand weet meer van bouwen en afbouwen dan BPG/BouwPartner. We kennen de regio, we kennen mensen en we weten welke materialen het beste werken. Die kopen we zelf in, zodat we jou als professional altijd de beste prijs kunnen bieden. We willen je vaste bouwpartner zijn door alles te leveren wat je nodig hebt. Ruwe bouwmaterialen, afbouw-artikelen, gereedschappen, hulpmiddelen en toebehoren, je vindt ze allemaal op één adres.

We zijn er voor zzp’ers en aannemers. Professionals die echt vakkundig advies weten te waarderen en hun spullen meestal direct willen meenemen. Daarom houden we ruime voorraden aan en is alles in ieder geval snel leverbaar. Wij zijn pas tevreden als jij je werk goed kunt doen. Vandaag, morgen, volgende week, volgende maand en volgend jaar. Met BPG als bouwpartner heb jij je zaken goed voor elkaar.

Bouwpartner Groep (BPG) is een landelijke keten van zelfstandige groothandels in bouwmaterialen voor de aannemer en ZZP’er. Veelal familiebedrijven met een sterke regionale verankering; bekend als ze zijn met de regionale markt en hun afnemers. Het zijn vakmensen met veel kennis van bouwmaterialen, elektrisch professioneel gereedschap en tegellijm. De formule koppelt het goede van zelfstandig ondernemen aan de voordelen van een collectief.