Aannemingsbedrijf Fraanje B.V.

Contactgegevens

Bezoekadres:

Aannemingsbedrijf Fraanje B.V.

Nieuwe Kraaijertsedijk 37

4458 NK 's Heer Arendskerke

Nederland


Postadres:

Postbus 1

4456 ZG Lewedorp

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Jessica Focke

0113-615500


www.fraanje.com

Werkgever

Aannemingsbedrijf Fraanje B.V.

Wie zijn wij?
Wij zijn aannemingsbedrijf Fraanje, al meer dan 100 jaar dé ontwikkelende bouwer in Zeeland. Wij zijn totaalaanbieder in de bouw en hebben alles in huis om onze opdrachtgevers, partners en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We staan bekend om onze kundigheid, betrouwbaarheid en ons vakmanschap.

Binnen aannemingsbedrijf Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt bij ons ca. 200 collega’s en de meesten hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ondanks dat blijven wij continue op zoek naar vakmensen die ons team met een frisse blik kunnen versterken.

Werken bij Fraanje betekent samen werken aan de hoogste kwaliteit in een informele sfeer, waar oprechte interesse en betrokkenheid is. Onze medewerkers waarderen Fraanje als werkgever met een 8, iets waar we ontzettend trots op zijn!