Shoeby

Contactgegevens

Bezoekadres:

Shoeby

Lange Delft 32

4331 JT Middelburg

Nederland


Postadres:

Burgemeester Burgerslaan 40A

5245 NH Rosmalen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Miranda Nolles

0735118019


werkenbijshoeby.nl

Werkgever

Shoeby

 

Dit is Shoeby

Shoeby is hét modeconcern voor vrouwen, heren en kids. Een hecht familiebedrijf met ondernemersmentaliteit en het enthousiasme om constant te blijven innoveren. Shoeby volgt geen retailtrends maar zet ze. Altijd vol energie en met een fanatiek team, want successen behalen we samen. En hoe!

Shoeby heeft meer dan 230 fysieke winkels een webshop en verkoopt op verschillende marketplaces en is daarmee voor iedereen dichtbij. Onze personal shoppers bezorgen iedere klant een heerlijk modemoment en staan met persoonlijk stylingadvies klaar.

 


Servicegericht

'Alle aandacht voor klant en medewerkers'

Wij denken en handelen met focus op onze klant, zijn behulpzaam en tonen persoonlijke aandacht. Wij zijn altijd bereid om anderen te helpen en gaan altijd voor het beste advies en de beste oplossing. Dit voor zowel de klant als onze collega's.

 


Betrokken

'Persoonlijke aandacht & winnaarsmentaliteit'

Wij weten wat er speelt, doen graag een stapje extra voor zowel de klant als collega's. Wij zijn betrokken bij elkaar en werken aan een gezamenlijk doel, waarbij we altijd doorgaan tot we winnen. Dit doen we vol energie en met veel enthousiasme!

 


Authentiek

'Ben uniek, jezelf en oprecht'

Wij vinden het belangrijk dat werknemers trouw zijn aan hun eigen persoonlijkheid, niet bang zijn om hun mening te uiten, trots zijn op hun eigen talenten en dankbaar voor wat er al is.

 


Plezier

'Samenwerken & humor'

Wij werken hard maar hebben veel lol en vieren samen successen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat!

 


Ondernemend

'Wij gedragen ons als winnaars en ondernemers'

Wij blijven onszelf ontwikkelen, zien fouten als leermomenten, feedback en kennisdeling als norm en nemen grote verantwoordelijkheden. Wij nemen initiatief, tonen lef en kunnen goed omgaan met veranderingen. Kortom: wij gedragen ons als winnaars en ondernemers!

 

Onze beloftes

Shoeby doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze 4 unieke beloftes. 

1. Personal shopper

Mensen mooier maken is onze passie. Daarom geven onze personal shoppers jou graag stylingsadvies op maat. Winkelen bij Shoeby is immers altijd een feestje en jij bent onze eregast. 

2. Bijzondere items, unieke looks

Shoeby staat voor een verrassende, eigenzinnige collectie die vaak wisselt en altijd 'on trend' is. Eén ding is zeker: dankzij de diversiteit aan stijlen én onze kleine series ben je verzekerd van een unieke look. Zo word jij moeiteloos het stralend middelpunt van iedere gelegenheid. 

3. Shoeby met de S van Service

Van VIP-nights op maat in de winkel tot kinderfeestjes: we organiseren het met liefde voor jou. Natuurlijk bieden we 100% tevredenheidsgarantie en kun je altijd kleding op zicht meekrijgen. Shop je liever online? Dan kun je jouw bestelling gratis in jouw Shoeby-winkel ophalen, laten afstylen door jouw personal shopper of kosteloos retourneren. 

4. Wij zijn altijd dichtbij

Letterlijk én figuurlijk! Met 230 winkels en bijna 800 personal shoppers kun je altijd ergens in de buurt terecht en tref je al snel een bekend gezicht. Daarnaast kun je ook op onze webshop 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor je dagelijkse dosis fashion inspiratie. En natuurlijk om te shoppen!