Cargill B.V.

Contactgegevens

Bezoekadres:

Cargill B.V.

Westkade 115

4551 LA Sas van Gent

Nederland


Postadres:

Postbus 9

4550 AA Sas van Gent

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Corina Stoffels

0115-459000


www.cargill.nl

Werkgever

Cargill B.V.

Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met landbouwers, klanten, overheden en onze omgeving helpen we mensen om te groeien en zich te ontwikkelen, steunend op onze expertise en meer dan 155 jaar ervaring. Onze 155.000 werknemers in 70 landen zetten zich dagelijks in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, onze impact op het milieu te beperken en de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren. 

Sas van Gent is een productielocatie met 350 medewerkers waar maïs en tarwe worden verwerkt tot zetmeel, glucose en alcohol die worden gebruikt in de voedingsindustrie, diervoeding, cosmetica, farmaceutische producten en in papier en karton.

Visie Cargill Sas van Gent:

Aangezien alle families in de wereld onze klanten zijn, zijn we vastbesloten om de meest betrouwbare, duurzame en concurrerende site te zijn waar onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen, zich energiek kunnen voelen en trots kunnen zijn om als één team te werken in een veilige en open omgeving.