Action

Contactgegevens

Action


Contactpersoon:

HR Afdeling


www.werkenbijaction.nl

Werkgever

Action

Waarom Action?

Goeie vraag. Want er zijn natuurlijk meerdere bedrijven die je een leuke baan of mooie carrière bieden. Bij Action houden we van eenvoud, we maken het niet moeilijker dan het is. Daarom hieronder drie goede redenen om bij ons te komen werken:

1. Werken bij een winnaar

Oké, dat klinkt misschien een beetje onbescheiden. Maar het zijn niet onze woorden: onze klanten hebben Action 3 achtereenvolgende jaren uitgeroepen tot Retailer of the Year Europe en in Nederland werden we al 5 keer uitgeroepen tot Beste Winkelketen. Daarnaast wonnen we in diverse categorieën in Frankrijk, België en Duitsland. Dan moeten we ergens iets goed doen, toch?

2. Action groeit, jij groeit

Bij Action doen we onze naam graag eer aan. We zijn ontzettend ambitieus, zitten vol energie en krijgen dingen voor elkaar. Zo openden we in 2020 164 nieuwe winkels in 8 verschillende landen en renoveerden we 54 winkels. Maar we creëerden ook meer dan 5.000 nieuwe banen en lieten honderden collega’s een volgende stap zetten. Groei biedt kansen, ook voor jou.

3. Beter worden in wat je doet

We investeren bij Action niet alleen in nieuwe winkels. Via onze Action Academy bieden we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen die zijn afgestemd op jouw functie. Het aanbod is enorm; van een cursus veilig werken tot complete leiderschapstrainingen. Afgelopen jaar was ruim 40% zelfs gericht op het ontwikkelen van de soft skills van onze medewerkers. Vinden wij heel logisch: als jij beter wordt in je werk, worden wij daar ook beter van.

 

Wie is Action?

Action is hét grote winkelsucces van Europa. Van één kleine winkel in Enkhuizen zijn we in nog geen 30 jaar uitgegroeid tot een internationale retailorganisatie met meer dan 1.800 winkels in 9 landen en een jaaromzet van 5,6 miljard euro (2020).

Indrukwekkende getallen, maar voor ons draait het vooral om mensen. Om onze klanten, die we waar voor hun geld willen bieden. Of ze nou koopjesjagers of schatzoekers zijn; met onze verrassende waar-voor-je-geld producten en lage prijzen weten wij ze altijd te verrassen. En om onze medewerkers, die elke dag hard werken aan het succes van ons bedrijf en hun eigen succes. Al ruim 50.000 mensen hebben gekozen voor een carrière bij Action; ben jij de volgende?

Onze waarden

Hier staan we voor bij Action, en van jou verwachten we dat jij hier ook achter kunt staan:

Klantgericht
Jij snapt dat het bij ons draait om blije klanten en doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Wij doen er alles aan om jou daarin te trainen. Ook handig voor een eventuele carrière na Action.

Teamwork
Bij Action werk je nooit alleen. Alleen samen met je collega’s kun je succes creëren, dus zoek je die samenwerking op en deel je jouw informatie en kennis met anderen.

Eenvoud
Het leven is al moeilijk genoeg. Dus houden we het graag simpel bij Action. We zijn praktisch ingesteld en werken met een helder doel voor ogen.

Discipline
Bij Action weten we wat we aan elkaar hebben. Dus doe je wat je belooft en kom je afspraken na. Maar da’s logisch toch?

Kostenbewust
Net als jij willen wij aan het einde van de maand nog geld over houden. Dus kijk je altijd hoe je nog slimmer kunt werken en kosten kunt besparen.

Respect
Onze klanten zijn net zo divers als onze medewerkers: jong, oud, man, vrouw, van alle nationaliteiten. Bij Action hebben we respect voor iedereen, communiceren we beleefd, zijn we eerlijk en betrouwbaar.