Heinen & Hopman

Contactgegevens

Adres:

Heinen & Hopman

Produktieweg 12

3751 LN Bunschoten

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Gelise Verburg

0332992500


werkenbijheinenhopman.nl

Werkgever

Heinen & Hopman

Heinen & Hopman is door de jaren heen uitgegroeid tot internationale marktleider op het gebied van Heating, Ventilation, Airconditioning + Refrigeration systemen (HVAC+R systemen). De organisatie is opgericht in 1965 en heeft ondertussen vestigingen in zestien verschillende landen.

Dankzij onze specialistische kennis, van ontwerp tot onderhoud van klimaatsystemen, wordt Heinen & Hopman gevraagd voor de meest uitdagende en uiteenlopende projecten in de maritieme en offshore sector.

Sfeervol familiebedrijf

Ondanks de enorme groei die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt, ademt Heinen & Hopman nog steeds de sfeer van een familiebedrijf. Dit betekent dat de ontwikkeling van de medewerkers centraal staat en we op een informele manier met elkaar omgaan.

Daarnaast heeft Heinen & Hopman een actieve personeelsvereniging. Jaarlijks worden er meerdere activiteiten georganiseerd, zoals een teambuilding in Duitsland, een bierproeverij, een familiedag, prison escape en niet te vergeten: de jaarlijkse feestavond. Zo leer je je collega’s beter én op een andere manier kennen!