Zedaco

Contactgegevens

Adres:

Zedaco

Spoorstraat 29

4431 NK 's-Gravenpolder

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jonathan van den Brink

0623909558


www.zedaco.nl

Werkgever

Zedaco

Wij van Zedaco hebben een naam hoog te houden. Letterlijk en figuurlijk. Want voor alle dak- en wandbeplating en asbestrenovaties in Zuidwest-Nederland vinden we steeds weer de mooiste oplossing. We gaan dan ook alleen ’t dak op met de allerbeste sandwichpanelen of golfplaten. En asbest verwijderen? Dat doen we minutieus nauwkeurig. Zo weet u zeker dat uw bedrijfspand, schuur of hal klaar is voor de toekomst. En kunnen wíj met recht trots zijn op het geleverde werk.

Aanpakken en doorlopen. Fluiten en zwoegen. De mouwen opstropen en glimlachen. Dat is wat wij, van Zedaco, dagelijks doen. Onze monteurs weten van wanten – én alles van sandwichpanelen, asbest en golfplaten. Ze werken hard en nemen alle tijd voor het bijpraten van de klant. Bij Zedaco staat klantvriendelijkheid namelijk voorop. Service met een glimlach. En wel een echte.

Als fris en jong bedrijf doen we alles voor onze klanten. Met elkaar werken we – letterlijk en figuurlijk – op grote hoogten en streven we dagelijks naar het hoogst haalbare. Wat dat is? Prachtige hallen, schuren of bedrijfspanden én een tevreden klant. Voor minder dan dat rijden we de dam niet af.

Klanten ervaren onze werkwijze als verfrissend, snel en vakkundig. En da’s een compliment dat we koesteren. De #1 van Zeeland word je namelijk niet zomaar. En dat blíjf je ook niet zomaar. Daarom verbeelden we ons niets, slaan we de handen in één en blijven we onszelf uitdagen. We zijn blij dat we iedere dag weer de kans krijgen om klanten in heel Zuidwest-Nederland te laten zien dat we bij Zedaco doen wat we beloven: fluiten én zwoegen. Want eelt en een glimlach maken ons werk én uw bedrijfspand nóg beter. Zeker weten.

We zijn op zoek naar nog een stel van die gouden handen! Solliciteer bij Zedaco! Bekijk onze website voor de openstaande vacature: https://www.zedaco.nl/vacatures.